Бяла магия за любов

Photo of author

Author name

Как да направим сами бяла магия за любов. Точните заклинания и ритуали. Как да привлечем любовта в живота си.

Ритуали и обреди за любов помагат за деактивиране на програмите за самота и безбрачие. „Любовното вълшебство“ дава всекиму шанс да срещне своята половинка, която му е предопределена от Вселената. Често заради неувереност или неправилни постъпки ние пропускаме възможности и се разминаваме със съдбовни партньори.

Как да изменим ситуацията? Тук ще предложим някои ефективни и мощни магически инструменти.

Видове ритуали според целта
Разновидност Същност
Привличане на любов не се насочва към конкретен човек, представлява управление на собствените чувства и отвореност към енергията на любовта
Привличане на конкретен човек създава енергийна връзка между двама души, поражда интерес и основа за възникване на чувства
Връщане на интерес подхожда за стари връзки, които са се амортизирали, за безразлични съпрузи, премахва интерес към други жени / мъже
За решителност подхожда за двойки със силни чувства, чиито отношения не прогресират поради нерешителност и страх от бъдещето

Как се прави бяла магия за любов

Не е тайна, че белите магии носят риск от кармично бреме, не по-малко от черните. В това отношение гарантирано безопасни са практики Симорон – особено вълшебство, което външно изглежда странно, дори налудничаво, но силата му е потвърдена хиляди пъти.

Избрахме да представим многокомпонентен ритуал, които се изпълнява продължително време. Той е адаптиран за българи, като заклинанията са редактирани по нашата традиция, за да се ползват българските егрегори. Методът е лек и достъпен за хора без всякакви познания и опит.

Подготовка за ритуала бяла магия

Необходимо е да се закупят някои вещи. Непременно купете нови, специално за ритуала. Не ползвайте купени по-рано, дори и да не са употребявани.

 • Материали: голяма опаковка мъжки (дамски) чорапи, червени бикини, пачка самозалепващи се листчета.
 • Избираме камък. Подходящият размер е около размера на кокоше яйце, но този елемент не е важен. Важна е формата – да е гладък, без остри ръбове, да не е начупен, нарушен. Хубаво е да се вземе от път или от речно корито.
Българско заклинание за любов
Бяла магия за любов 03
Всяка култура има свои ритуали, свързани с религиозните вярвания; за предпочитане е да действаме в рамките на собствената традиция

В ритуала се ползват три заклинания. Научете ги наизуст, за да ги казвате в подходящия момент.

 • №1: Любовта е около мен, край мен, вътре в мен. Любовта влиза в мен и излиза от мен. Аз плувам в енергията на любовта.
 • №2: Господ те е създал да тежиш на мястото си. Нека твоето място е семейството и уютен дом за двама. Затисни ме и не ме пускай да се отдалечавам от енергията на качествените отношения.
 • №3: Както тръните се впиват в минувачите, така да се захване за мен стойностен и истински човек.
Изпълнение на самия ритуал на магията

Изчистете дома, започва се на чисто. Вземете листчетата, пишете думите: любов, обич, щастие, сватба, любим / любима, партньор, съпруг (окачествете търсения човек, както го чувствате). Разлепете листчетата на нивото на очите във всички стаи, на огледалото в банята, на вратите на гардероба, на хладилника.

Докато пишете и разлепвате, казвайте заклинание №1. По-нататък в ежедневието си повтаряйте заклинанието колкото често се сетите, листчетата ще ви припомнят.

Второто нещо са мъжките (дамските) чорапи. Разхвърляйте ги из дома си, пак да се виждат добре. Изберете места, които не пречат на редовното почистване. Чорапите ще създават усещането за мъжко (женско) присъствие, което започва да пропива енергийно в аурата. Докато ги разполагате, казвате заклинание №3. В следващите дни повтаряте заклинанието, когато се натъкнете на някой чорап.

Следващият елемент са бикините – типична симоронска практика. Те се хвърлят със замах на полилея (удобно е в спалнята) с думите на заклинание №3.

Бяла магия за любов 02
Симоронската практика с червените бикини е твърде разпространена за привличане на желани неща, вкл. пари

Моментът с камъка е следният. След като се вземе отвън, вкъщи се измива обстойно на течаща вода и се оставя 3 нощи на лунна светлина. После се заговаря със заклинание №2. Чистият и заговорен камък се слага в леглото, където ще остане до изпълнение на целта.

Кога започва да действа магията

За три седмици ще се подмени изцяло енергията в дома, леглото и вътрешната енергия на изпълнителя. До три месеца енергията ще сработи на вселенско ниво и ще се свърже с подобна енергия. Ако ритуалът се изпълнява с вътрешна убеденост и сериозност, разбира се.

Какви резултати да очакваме?

Ритуалът деактивира подсъзнателни програми за самота и за отблъскване на потенциални партньори. Премахва страх от връзка, опасения, бариери, които несъзнателно пречат за появата на отношения. Любовната връзка ще се създаде по естествен път.

Работеща магия за любов от ходжа

Ходжите са майстори на любовните магии. Трудно е да се определят какви са методите им. Те смесват техники от арабската традиция със свещени текстове от Корана и ислямски дуа (молитви). Правят муски за добро и за привличане на любовни отношения.

Ходжите често плашат, защото мнозина не разбират способите им. За да се получи качествена услуга от ходжа, изберете умеещ, утвърден специалист (има самозванци и „търговци“). Непременно подчертайте, че искате положителни резултати – направеното да е за добро на всички замесени, да не се вреди и да не се манипулира чужда воля.

Успешна любовна магия с конец

От арабската магическа традиция почерпихме работещ ритуал с конец и панделка. Той се изпълнява без напрежение и дава сигурни резултати. Подхожда за самотни жени, които не умеят да привлекат любовен партньор.

За магията трябват червена макара (нека конецът е дебел, за да се борави с него по-лесно) и около 1 метър розова панделка. Материалите се оставят за три нощи под звезди и луна, да се пречистят. Последната нощ се отправя молитва към Бог (Аллах) да благоволи и да помогне в начинанието.

Ритуалът се изпълнява четвъртата нощ самостоятелно или с помощник, няма значение.

Правят се по 7 намотки с червения конец  на глезените, коленете, на китките, на слабините, на корема (под кръста) и на гърдите и около врата. Това са 7 места по 7 намотки.

При навиване на конеца православните и принадлежащите към други религии казват молитви за помощ, според своята традиция. Мюсюлманите имат конкретни сури от Корана, които са им добре познати.

Приспива се една нощ с намотките. На сутринта се прави обратният процес – всяка намотка се срязва, като на всеки срез се избича: Господи помогни, опасните привързаности премахни. Когато всички намотки бъдат срязани, парчетата конец се събират в салфетка, за да се изхвърлят в течаща вода. На кръста се завързва розовата панделка, като се нарича: това е любов! Панделката се носи до осъществяване на желаното.

Бяла магия за любов 01
Удобно е обредът да се изпълни с червена прежда
 • Бяла магия за любов по снимка. Прекрасен ритуал е този с червената ябълка. Разделя се ябълка на половини, между тях се слагат снимките на мъжът и жената, които трябва да се съберат. Половинките се залепват, така че лицата от снимките да се прилепят. Ябълката се завързва с конец и се хвърля в море, река, езеро или кладенец;
 • Използване на личен предмет на човека. Тези ритуали помагат да се внуши любовно чувство. Върху лична вещ, за предпочитане дреха, се правят заклинания, на практика се внедрява енергийна програма. Предметът се връща при собственика му, за да „излъчва“ тази програма и да внася в него желаната енергия.

Вижте и ТОВА: Бърза магия за любов с име. Как се прави най-силната магия за любов и страст с лист хартия. Заклинания за любов с думи.

Специалисти по любовна магия

 • Раим Ходжа е развил дарбата си в Турция, където е практикувал 13 години. Проследява проблемите по хода на времето до далечно бъдеще. Използва древни ритуали и свещени текстове от Корана. Белите му магически практики за любов привличат силни, истински, дори вечри чувства. Дава гаранция за изпълнение в срок от 9 – 11 дни. Контактът с него е чрез 0897406254;
 • Ясновидката Яница съдейства при нужда от любов, открива и отстранява проклятия и наложени магически ограничения, събира разделени партньори, поставя защити за съхраняване на любовта. За отношения с пречки прилага огнени ритуали. Работи във Великотърновска област или дистанционно на тел. 0894810384;
 • Маг Джиляна от Шабла събира разделени насилствено влюбени. Разкрива чрез магически карти причините за любовните неудачи. Като гадател и феномен осветлява събития от бъдещето, назовава имена и фиксира събитията с дати. Диагностицира кармични ограничения, хармонизира взаимоотношения, възстановява семейства. Работи в Добричка област и по телефон/ Вайбър на 0878174844;
 • Ходжа Лана от София е наследствена гадателка. Бабите й са предали древни силни ритуали, които тя усъвършенства в практиката си. Пребивава в България по 2 – 3 месеца годишно, а в останалото време помага по телефона. Събира разделени, преобразува изстинали чувства, изпълнява ритуали за истинска любов. Премахва комапански магии, пречиства аури. Контакт с нея чрез тел. 0879476177;
 • Маг София от Пловдив има дарба и дългогодишен опит в събиране на семейства и на охладнели партньори. Любовната тема е нейна специалност. Работи с всякакви методи според нуждата – премахва наложени магии, родови проклятия, чисти негативната енергия, изработва амулети. Работи за района на Пловдив, от разстояние и за чужбина по тел. 0876192988.

ВАЖНО: Вижте още обяви за бяла любовна магия, както и мнения. Оставете и вие отзив ТУК, в нашия форум с коментари! От кого сте доволни? Кого бихте препоръчали?

Опасности от бялата любовна магия

Магиите изменят естествения ход на събитията. Доколкото всичко се управлява от Бога, те са намеса в неговите планове. Затова и белите магии, колкото и да са за благо, влекат разплата в бъдеще. Може да се заплати в настоящия живот, може в бъдещ, това зависи от конкретната ситуация. За да се намали „рикошета“, казваме: Нека бъде по Божията воля.

Видео: Мантра за притегляне на любовни отношения.

2 мнения за “Бяла магия за любов”

 1. Мария Стойчева от Асоциация Феномени ме събра с приятеля ми след като 3 месеца бяхме разделени и той се беше изнесъл от нас.

  Отговор
 2. Съжалявам, че почина Боряна Тотева, тя беше уникална и феноменална, нямаше нещо, което да й се опре. Сега чух за Алейдин, наследник на сибирските шамани, търся мнения?

  Отговор

Вашият коментар