Разваляне на магия. Баба Ванга е оставила ритуали

Photo of author

Author name

Специални ритуали за разваляне на магия. Баба Ванга и нейните съвети. Със захар и сол, с безопасна игла. С молитва и икона. С оцет

Баба Ванга се е водила в живота си от непоклатима, дълбока, безукорна вяра в Господа Бога, Източникът на видимото и невидимото. Каквото и да е правела, е било „подравнено“ към Неговите принципи и закони.

Пророчицата помагала на хората да провидят, да осъзнаят даваното от Господа и да се поправят, когато излизат от Неговото русло.

Тя не е чистела магии, не е била маг, чудодейка, екстрасенс. Тя е насочвала хората да потърсят спасение в Бога и така да се изчистят от лошото.

Някои практики против магии се приписват на баба Ванга. Не можем да отделим коя е истинска, коя е приписана. Но можем да се доверим на ритуали, които използват християнски атрибути и са по християнските принципи.

Помощници за разваляне на магия
Вид Конкретно
Свещени символи Светият кръст
Осветени предмети вода от свето кръщение
Религиозни изображения икони
Нематериални средства молитва

Разваляне на магия със захар по Баба Ванга

Баба Ванга е ползвала спецификата на захарта, за да се сдобие с информация. В това сме сигурни, има стотици, хиляди свидетелства. Пророчицата поръчвала на някои посетители да спят върху захар и да й я занесат.

Днес разбираме какво е правила. Пророчицата използвала способността на кристалната структура да поема и запазва информация. Захарта й казвала повече за хората, за да им помогне по-добре. Така Ванга давала очакваният съвет – адекватен, жизнено важен и разрешаващ проблема.

Методът на Ванга да извлича информация в захарта се използва и за извличане на лошото от хората, включително на магическо влияние. Ако приемем, че магията е вкарана в аурата на човека негативна енергия (някои й казват програма), то тази енергия попива в материи като кристалната решетка на захарта. Когато се спи върху захар (осигуряваме контакт), захарта поема част от вредоносната енергия и я изкарва навън.Периферна нервна система демир бозан 03

Захарта е слаба за 100-процентово изчистване. Затова баба Ванга я ползвала за информация, а не за решаване на проблеми. За истинско и реално разрешение тя пращала страдащите на църква, да се поклонят пред иконите.

Любимата икона на Ванга за разваляне на магии

Баба Ванга изпращала хората да се поклонят пред Богородица, да сведат глава и да помолят за помощ и за благодат. Понякога тя отравяла посетителите си към църква или манастир от родните им места. Понякога ги насочвала към Роженския манастир, където се намира най-почитаното и обичано от пророчицата изображение на Божията Майка, Иверската икона.

Иверската икона идва от Света гора, макар в Роженския манастир да се съхранява само нейно копие. Копието е на 3 века, също изработено от свети хора в Света гора. Роженската икона чисти магии и прерязва злото не по-зле от свещения оригинал.

За особените качества на Иверската Света Богородица научаваме едва ли не от Ванга. Отношението на пророчицата към тази икона привлича вниманието на хората. Разказва се как Ванга ходела да й се поклони и да засвидетелства своята почит и обич. Хората, които е изпратила при иконата, получавали освобождение и после се връщали да благодарят.

Други икони, които имат особена сила срещу магиите, са на свети Киприян, на архангел Михаил, на Иван Рилски и естествено – на Исус Христос. Тези и други свещени изображения, сложени на домашния иконостас, пазят от магия и зло.

Ритуал с домашна икона или копие

Иконите са предмети и като такива, също стават приемници на магия. За да ги обърнем в помощници, трябва да са чисти и осветени. Освещаването се извършва в църква. Може и вкъщи с молитва, но най-сигурно е със светена вода на чисто място.

Иконата се поставя в ъгъл на дома, ориентиран на изток. Устройва се закътано място, да не се „хвърля“ на очи от вратата. Пред иконата се разполага свещник за палене на свещи. Свещите се закупуват от църква, отвътре, а не от търговците на двора.Периферна нервна система демир бозан 04

Иконата осъществява постоянна защита на дома и живеещите в него от зло, магия, дяволи. Но магията може да се внесе отвън. Затова при ежедневната молитва се включва и този текст7

Защити нас от всяко зло и ни изчисти от магия и дяволски сили. Помогни да сме достойни за Господа. А ние ще положим грижа да сме чисти и достойни за Господа, като не допускаме зли мисли, зли намерения и зловредни дела. Изчисти мен, децата ми, дома ми и всички обични същества от магия, уроки, проклятия! Нека бъде Божията воля, амин!

Ритуал с яйце, приписван на Баба Ванга

Първият ключов момент тук е да се използва неоплодено яйце. Ако е оплодено, животът в него ще загине, а това е грях. С грях не се заличава друг грях.

Взимаме в ръце яйцето и се обръщаме към него като към живо същество. Молим го за помощ с думи като тези:

Яйце, моля те да вземеш на себе си всяка магия, уроки, проклятие – каквато тъмна енергия срещнеш в това чадо Божие. Моля те да помогнеш в името Господне на… (изричаме ясно и високо името на този, който търси спасение и освобождение от магия).

Молбата към яйцето се повтаря отново и отново, докато се усети особено „сцепление“ с яйцето, сякаш молещият се и яйцето се сливат в едно цяло.

В този момент започва протриването на яйцето по тялото на чистения човек. Започва се от стъпалото нагоре, през главата и връщане по другата половина на тялото до другото стъпало. Движението е по часовника, надясно, като не спираме да се молим за отнемане на негатива и да благодарим на яйцето за неговата жертва.

След ритуала яйцето се изхвърля надалеч или се закопава.

Разваляне на магия с оцет

От древни времена се вярва, че оцетът отблъсква бесове и зли същности, както и същества от други светове. Неговият остър мирис се конфронтира с негативната енергия и я изтиква от нашето енергийно поле.

Следващият ритуал се изпълнява нееднократно, минимум веднъж седмично. За предпочитане е времето преди сън. Продължителността на едно изчистване е 24 часа.

За изчистването трябват проточна вода (от крана), сол (морска или готварска) и оцет (ябълков или винен, няма значение).

Наливаме вода до средата на прозрачна чаша. Сипваме лъжичка сол, без да разбъркваме. После добавяме лъжичка оцет. Отново не размесваме.

Оставяме чашата със сместа за 24 часа на място, на което прекарваме най-много време. Удобни места са леглото или бюрото с лаптопа. За някои ще бъде кухненския плот. Преценете сами. Може да направите няколко чаши и да ги разположите из всички стаи, това е въпрос на желание.

След 24 часа гледаме резултата.

  1. Солта е останала на дъното и не се е разтворила – домът е напълно изчистен от магия и всякаква негативна енергия, поставена е защита;
  2. Солта се е разтворила и не се забелязва в чашата – повторете изчистването. В дома има натрупан много негатив и не е изгребан напълно.

След изчистването разтворът се излива в течаща вода – в тоалетната или в река, по избор.

Разваляне на магия с безопасна игла

Иглата не чисти магия, но пази от повторно връщане след изчистване. Отблъсква зли мисли и намерения.разваляне на магия ванга 01

Иглата се изчиства със светена вода, върху нея се чете молитва. Моли се да бъде пазител на дадения човек и да отблъсква всяко зло от него (свободен текст). След това се забожда в зоната на сърцето, от вътрешната страна на дрехите, за да не се вижда.

Разваляне на магия с вода

Ако осезавате, че сте „лепнали“ негативно въздействие, почистете дома и напръскайте навсякъде със светена вода. Докато обработвате, произнасяйте «Отче наш». Нашите баби са спасявали дома и домочадието със светена вода и четене на молитви.

Със захар и сол

Захарта е мощна, солта е мощна. Мнозина си мислят, че събрани, те са двойно по-мощни.

От енергийна гледна точна не е вярно. Никога не смесвайте сол и захар в изчистващи и енергизиращи ритуали. Солта и захарта работят идеално, но самостоятелно.

Добра молитва за разваляне на магия

Следващият текст на молитва идва от Ванга и почти със сигурност е в оригиналния си вид. Възможно е да е претърпяла малка редакция от времето или при предаването от уста на уста, но пази силния си енергиен заряд и мощно въздействие.

Бог мой, верен блюстител на моите душа и тяло. Покайвам се за погрешките и грешките си, които съм допуснал от незнание, неграмотност и невежество. Моля Те, не позволявай да попадам в хватката на злото, не ме оставяй на сатанинските същности, макар да знам, че така уча уроците си. Благодаря ти за уроците, но Те моля да ме съпътстваш в тях и да ме пазиш от беди и зло. В Твое име се обричам на доброто и на светлината.

Съвети на баба Ванга за магиите

Пророчицата не е отричала магиите. Виждала ги е и е напътствала хората как да се отърват от тях. Съветвала е да се сложат в дома предпазващи предмети като Светият кръст, осветени икони, съдове със светена вода, буркан с мед, наниз чесън, домашен сапун.

Какво казва баба Ванга за магиите

Магиите са следствие на човешката лошотия. Баба Ванга съветвала хората как да станат по-добри, как да се молят и да се чистят от злото в себе си.

Нейното верую е било: да се обичаме, да обичаме и почитаме Бога, да допринасяме за по-прекрасен свят, да сме смирени пред трудностите, да не хитруваме, а да си учим уроците.

Ако човек даде път на доброто в себе си и не дава на злото да надига глава, тогава магиите ще си отидат от живота и дома му, завинаги.

Симптоми при разваляне на магия

Успешното разваляне на магически утежнения веднага проличава в ежедневието. Най-напред се появяват щастливи случайности и дреболии, които свидетелстват за връщането на Божието разположение. Напасване на ситуации, благоприятен развой, хубави срещи, помощ от околните – възможностите са хиляди.разваляне на магия ванга 02

На втори етап започват да се поправят областите, засегнати от магиите, например отношенията, семейството, разбирателството с децата и др. Поправя се финансовото положение, безработните си намират работа. Поправката е в онзи пункт, който е бил развален от магията.

Най-трудно се поправя здравето, тоест физическото тяло. Нанесените материални щети постепенно се оттеглят, но може да останат и трайни последствия. Зависи колко дълго е въздействала магията.

Вижте и ТОВА: Как да развалим магия сами? Разваляне на магия с оцет, със сол и захар. Пълно изчистване от магии.

1 мнение за “Разваляне на магия. Баба Ванга е оставила ритуали”

  1. Баба Ванга е поръчвала да се наръси сол по ъглите и да се помоли Богородичка да събере всичката лошотия в солта. Смита се и се изхвърля.

    Отговор

Вашият коментар