Как да развалим магия сами

Photo of author

Author name

Пълно изчистване от магии с оцет. Разваляне на магия със сол и захар по Баба Ванга. Разваляне на магия с вода. Къде да отида за разваляне? Специалисти

Магиите присъстват в живота, защото хората ги искат и ги използват. Не е задължително да се четат заклинания и да се свещенодейства на гробища, за да се развали живота на омразен човек. Достатъчно е да му се пожелае нещастие от душа, с мощна емоция, и магията е готова. Отделно много хора поръчват и правят магии, което пак е концентрирано намерение да се вреди. За жалост, и невярващите в магии теглят последствия от това.

На какво вредят магиите
На здравето изтеглят енергия, която е важна за функционирането на тялото и в слабите места се отключват заболявания
На отношенията отнемат положителната енергия от аурата на жертвата и отварят място за негативи, които продължават самостоятелно да вредят
На бита и финансите отнетата енергия обезсилва човека да се справя с ежедневните си задачи и той започва да изпитва недостиг в материалната сфера

Как да развалим магия сами

На магията трябва да се противодейства, няма друга възможност. В същината си противодействието е съзнателен и категоричен отказ да се приеме отправения удар. Формално този отказ се облича в ритуали и конкретни действия. Те помагат на човека да се фокусира върху желанието си да се изчисти и да го материализира.

Съществуват разнообразни ритуали за разваляне на магии от различни времена и култури. При всички тях се използва посредник, носител на информация – вода, кръв, сол и други кристални вещества.

За да сработи който и да е ритуал, трябва 100% ангажираност на човека с пълното му осъзнаване, мобилизация и енергия. Направени проформа, ритуалите нямат мощ. Те се захранват от психическата енергия на изпълнителя. Затова ритуалите на специалистите работят, а тези на обикновените хора – не винаги.

Разваляне на магия 03
В магиите се влагат атрибути на Тъмните сили и се вика тяхната подкрепа
Разваляне на магия по Баба Ванга

Пророчицата е откривала магически вмешателства у своите посетители, предупреждавала ги е за тях и ги е изпращала да се молят за изчистване.

Подходът на баба Ванга ни разкрива ключова информация за магиите – че те се „хващат“ върху човешките недостатъци и слабости. Светият човек е неуловим за магии, но пък къде днес ще се намери свят човек!

Баба Ванга е знаела тази истина, затова е учила хората да се молят на Господа за помощ – не само да премахне магията, но и да им помогне да израснат, да станат по-добри. С молитвата от сърцата излизат лошите мисли и чувства, лишавайки магиите от почва за цъфтеж.

Пълно изчистване от магии

Изчистването на душата и изкупуването на греховете са сигурният начин да се деактивира направена магия, но това не винаги е достъпно за човека или се случва много бавно. Но ако човек, дори и грешен, заяви ясно и категорично, че иска да е по Бога и не приема злото, то положението му веднага ще се облекчи. Обредите за разваляне на магия представляват такова категорично отхвърляне на външно вмешателство.

Разваляне на магия с оцет

Сол и оцет, мед и оцет са смеси, които поемат негативната енергетика от жизненото пространство и облекчават състоянието на хора, обременени с магия. Трябва да се приготвят с молитва и да се поставят с категоричната заповед да изчистят всяко зло около тях.

След известен срок (25 часа, 3 дни, 7 дни) съдът с оцетената смес се изнася от дома. Течността се е наситила със зло, затова се излива на далечно място.

Внимаваме да не навредим на невинно живо същество, изливайки зловредната смес в неговото обкръжение. Не е правилно да се излива в корените на дърво, защото то ще изсъхне, и в река с риба, която ще умре. Безвредно е да се излее върху гола почва – земята ще поеме енергията и ще я преработи.

Разваляне на магия със сол и захар

Солта и захарта са кристали, които поемат енергии. Те могат да поемат негативни енергии и да ги изнесат от тялото, от леглото, от дома на пострадалия.

Разваляне на магия 02
Широко ползван метод за диагностика са картите Таро

Най-елементарното разваляне на магия е да се спи върху захар и сол всяка нощ, а на сутринта замърсената доза да се изхвърля на безопасно място.

Не забравяйте за молитвата, която е по-съществена от солта и захарта. Преди да легнете, помолете Господа за помощ, поискайте да ви пречисти, а в замяна обещайте да се разделите със свой порок (примерно злословие).

Разваляне на магия с вода

Хубав ритуал за разваляне на магия изисква набавянето на вода от свято място – манастир, целебно аязмо, мощно енергийно място. Водата се пълни в две чисти стъклени бутилки. Наливането, както и ритуалът по-нататък се извършват лично от човека, който ще се чисти.

Първата неделя след набавянето на водата се става рано и се почиства домът изцяло, всички помещения. Отварят се прозорците и хубаво се проветрява. Изкъпвате се и се обличате в чисти дрехи. Използваните завързвате в торба за изпиране по-късно.

Когато всичко свети от чистота, отваряте едната бутилка и по малко, но обстойно напръсквате с водата всички ъгли, первази, по края на пода, под мебелите, вътре в гардероби и шкафове. Докато пръскате с енергийната вода, се молите на Господа за изчистване и казвате формулата:

Да бяга злото от мен и от моя дом! Тук е чистият дом на Бог! Приемам само, каквото е от Бога.

От другата бутилка се отпива по 1 глътка при ставане и при лягане.

Къде да отида за разваляне на магии

Маг, екстрасенс, ясновидец, ходжа, баячка, има и други наименования, зад които стоят хора, способни качествено и издъно да изкоренят наложена магия. Някои се афишират, други не се рекламират. Какво е различното при тях?

Хора със силен дух и способност за пълна мобилизация и концентрация успешно премахват магически вмешателства самостоятелно – с молитви или с ритуали. Това е реално, възможно и винаги е добре да се опита.

В самостоятелното премахване има несигурна част – дали наистина магията е премахната, дали е премахната изцяло? Проверката се състои в наблюдение за нови негативни случки. Само че тогава магията ще е нанесла още поражения. Добрите специалисти премахват магическото обременяване качествено и от първия път.

Добрите специалисти са способни и на нещо повече – да върнат направеното към неговия автор. Ако искате зложелателят ви да си получи заслуженото… Принципно, кармата работи така, че поръчителят и изпълнителят на магии се разплащат енергийно – някога. Разплатата може да се случи след десетилетия и дори в друг живот. Специалистите връщат магията сега, на момента.

Кой специалист по разваляне на магии да избера?

Има материален и духовен подход за избирането на специалист.

Материалният е да се разпита, да се прочетат мнения и отзиви из интернет. Във форумите има бели и черни списъци на ясновидци, ходжи и врачки. Някои от тях са достатъчно съвременни, поддържат собствен сайт и в него могат да се прочетат отзиви от клиенти.

Духовният начин е да се доверим на интуицията си, зад която стоят висшите структури на личността и да ги оставим да ни водят към правилния човек. Накратко: да усетим кой ни „дърпа“, кой ни създава вътрешен комфорт и поражда доверие. При духовния подход не се търси логика, не се разсъждава, доверяваме се на чувството (висшето водачество).

Разваляне на магия 01
Яйцето показва магия и поема в себе си негативна енергия

Избрахме няколко имена, които се отличават с много дълъг опит и десетилетна практика.

  • Мария Асенова – ясновидка и лечителка с медицинско образование и 30 години практика, способностите й са потвърдени от Ванга. Провежда кармично изчистване – личностно, семейно и родово. Приема в София, ж.к Младост 3, бл.356 вх. 3, на първия етаж. За контакт е тел. 0887566249;
  • Евелина Лютова – парапсихолог, квантов терапевт и ясновидец с 30-годишна практика. Диагностицира и отстранява магии, както и техните последствия – физически и по съдба. Накрая поставя защита срещу нови посегателства. Приема лично, помага онлайн и по телефон. Намира се чрез сайта й https://www.dalgoletie.com/ или на тел. 0896090850;
  • Маг Вили – доказан ясновидец, който работи повече от 30 години. Освобождава от тежки енергии, чисти кармично бреме и магически въздействия, отключва късмета. Приема лично в София на ул.  Хан Пресиян 19, за контакти е телефонът 0883511311;
  • Ходжа Абдула – помага на хората за доброто им по всички възможни начини, включително като ги освобождава от магически влияния. Практикува повече от 50 години. Вече е много възрастен и помага само дистанционно. С него се контактува чрез специална форма в сайта му https://magiamuska.com/;
  • Адем ходжа – много популярно име заради изявите му в ТВ ефир. Много добър в диагностиката на магии, уроки и кармични обременявания. Приема в София, на ул. Софр. Врачански 109. Тел. му е 0885726203, но записването на часове е само на място;
  • Маг Ая – ясновидка с 30 г. практика. Премахва зловредни внушения и въздействия, кармично обременяване, последствия от магии и уроки. Работи и дистанционно. За връзка тел. 0888632543;
  • Алейдин Тахиров – известен като родопския ходжа, един от най-младите, но вече с утвърдено име. Помага на властите при издирвания, премахва магии със 7-годишна гаранция. Посещава различни градове в Южна България, като датите обявява предварително. Телфонът му е 0876964356.
Колко струва разваляне на магия

В тази област няма тарифи, още по-малко известни и официално обявени. Специалистите на момента преценяват каква такса да поискат. Някои се съобразяват с възможностите на клиента, други претеглят бремето, което ще поемат при изчистване на магията. Има значение колко стара е магията и колко души е засегнала.

Казват, че възможният диапазон за услугата е от 0 (нула) лева до 10 хиляди и повече. Ако съдим по публикации, по-често сумата е четирицифрена. Един от малкото специалисти, който коментира открито цени, е Алейдин Тахиров. В едно по-актуално интервю той е посочил, че за диагностика (гледане) взема около 75 – 85 лв.

Вижте и ТОВА: Как се прави бяла магия за любов с гаранция? Кога започва да действа любовната магия? Ритуали за любов.

Видео: Разваляне на магия с яйце – демонстрация.

1 мнение за “Как да развалим магия сами”

  1. Намерих в гардероба костици с някакъв сив прах около тях. Хванах ги със салфетка и ги хвърлих навън. Дали е достатъчно което съм направила?

    Отговор

Вашият коментар