Магия за любов с име – 8 идеи

Photo of author

Author name

Бърза магия за любов с име. Много силна магия за любов и страст с лист хартия. Заклинания за любов с думи. Българско заклинание. Магия с конец и урина.

Името е като пътека към човека в невидимото енергийно поле. То е ориентир, по който се насочва енергия за промяна на полето, съответно ситуацията. В повечето ритуали за пораждане на любов или прекратяване на изневери е нужен допълнителен материал, който е имал контакт с човека – цел на магическото действие. В таблица даваме типични предмети.

Работещи техники за привързване на човек
вид ритуал материал от човека
снимка да е в близък план
ябълка да е стояла 72 часа при него
коса да се отскубне от главата
цигара носена дреха
урина не трябва

Магия за любов с име, действие

Магиите на име са отлични, заради своята точна насоченост и съответно – повишена сила. Намерението се концентрира и води до максимален резултат.

Второто условие за успех е да се дефинира целта в кратко, ясно и недвусмислено изречение. Положителен пример: Иван Иванов Тодоров ме обича.

Магия на име 01
След ритуала (1) и постигане на целта (2), непременно сложете защита от противодействие

Избягвайте мъгляви цели или цели от междинен етап на отношенията. Негативен пример: Иван Иванов Тодоров ме кани на среща. Възможно е срещата да протече неудовлетворително. При ритуала се задава крайната цел – любовна връзка, брак, вярност, а не действия, които биха довели до нея (евентуално).

Как се прави магия за любов с име

В процеса на ритуала удържайте в мислите си образа на желания човек. Не мислите за друг човек, примерно съперница.

Ефективността се повишава, ако ритуалът се извърши на неговия рожден ден. Полезно е вътрешната емоция да е нежност, влюбеност, копнеж. Изчистват се негативи като ревност, страх и т.н.

И последно: изговаряйте името бавно, отчетливо, ясно. Ако знаете рождена дата, добавете я. Пример: Иван Иванов Тодоров, роден на 24.11.2000 г. ме обича.

Бърза магия за любов с име

Най-бързата магия е без снимка, без свещи, без лични вещи. Набляга се на вътрешната настройка.

Отделете 15-20 минути за въдворяване на вътрешна тишина и спокойствие. На преден план да изпъкне изпитваната любов, желанието за свързаност.

Рисувайте в съзнанието любимия образ – да стане ярък и с детайли. Когато човекът сякаш оживява пред вътрешния поглед, напишете името му на чист лист хартия.

Пишете бавно, красиво, с акцент върху всяка буква. Под името напишете своето име и обградете двете имена в кръг.

Повтаряйте кръга, изговаряйки на глас: любов завинаги, любов завинаги. Накрая на ритуала завийте хартията на руло и я изгорете. Разпръснете пепелта.

Много силна магия за любов и страст

Следващият ритуал създава мощно енергийно привързване към човека, за когото се мисли и чието име се изговаря. Магическите думи предават достоверно това, което изпитвате. Внимавайте какво послание изпращате във Вселената. Постарайте се да се изпълните с любов, щастие, блаженство, страст. Елиминирайте страх и опасения, че няма да стане.

Необходимо е да научите заклинанието наизуст, да го повтаряте почти механично, за да не ви отклонява от главната задача, а тя е да се поддържа образа на любимия човек пред вътрешния поглед и да се излъчват към него най-светли и нежни чувства.

Заклинание:

Ангел на пътя, Архангел над гърба. Исус ме води в името на любовта. Огън жаркий свързва две сърца, нека … (трите имена, отчетливо) изпита нежността. Да го води към мене страстта и да пази вовеки верността. Сърцата ни да се слеят във едно – душите на Небесата, телата на Земята. И нине, и присно, и вовеки да бъде, амин!

Най-силната магия за любов с име

Впечатляващо мощен ритуал за любов се прави с помощта на огледално отражение. Огледалната повърхност е портал към невидимия свят, откъдето се извлича неземна помощ и съдействие.

Магия на име 02
Огледалото е магически предмет, път към енергийната матрица

Останете през нощта в самота и тишина. Огледайте се в ново огледало, закупено на пълнолуние. Кажете ясно и бавно:

Нека огледалото ми отвори път към невидимото и да пропусне любовта на… (казвате името си) към… (казвате неговото име). От видимото към невидимото, от сегашното към бъдещето, от Този свят към Онзи свят и от Онзи свят към Този свят, през земята към небето, от тук и сега към завинаги да бъде и да пребъде любовта между (вашето име) и (неговото име). И само Бог да има силата да раздели това, което сега събрах и съчетах, амин!

Завийте огледалото в чиста кърпа и осигурете да не бъде отвивано и поглеждано от друг. Това ще гарантира продължителния успех на ритуала

Заклинания за любов с думи

Трябват две дебели свещи, максимално дебели, но да са от църква. Още: нова игла и усамотение. С иглата издълбайте имената и рождените дати – на едната свещ женските данни, на другата свещ – данните на мъжа. Закрепете свещите изправени и ги запалете. Докато горят, изговорете следното заклинание за любов:

Към Господа Бога, Отец и Спасител, До Светия Дух и до Сина, на когото се уповавам в неблагополучие и трудности. Призовавам най-Висша помощ, за да бъде и да пребъде привързаност между (трите имена на двамата), както Бог е предопределил и която Той покровителства от Адам и Ева насам. Нито тъмата, нито демоните да не развалят това, що Бог е благословил. Да бъде любов между (имената), докато Бог реши, амин!

Магия за любов с конец

Следващият ритуал подхожда на партньори – семейство, двойка, които страдат от изневери, притворство, неискрени отношения. Той връща искрената любов и здравината на обвързаността.

За ритуала трябва бял конец и църковна свещ. Откъсва се с ръце (не се реже) конец с дължина 33 см. Свещта се запалва. Бавно увивате конеца около свещта спираловидно, от основата към върха, където е пламъкът. Докато увивате, говорите ясно на глас:

Не конец, а верига. Не задължение, а любов. Не принуда, а желание. Нека (името) се върне при мен и остане, докато аз желая. Така да бъде!

Когато краят на конеца стигне до пламъка, оставете го да се запали и докато гледате как гори свещта с конеца, повтаряйте:

Аз (името) и той (името) сме едно вовеки!

Българско заклинание за любов

Призовавам Тангра, Богът на мои древни предци, и Билобог, Богът на доброто по славянските земи, и Дарзалас, тракийският бог на плодородието, да покровителстват моята любов с (името на човека). Нека обединят сили и мощ в подкрепа на любовта, както почитащите ги народи са се слели в тази земя, по която сега ходя и славя имената им. Нека цялата сила на моите праотци и силата на моите родови линии да подкрепят желанието ми с енергия и настойчивост, каквато им е присъща. Да бъде, казах!

Помощ от ходжа Абдула за магия за любов с име

Външно цитираните ритуали не затрудняват. Трудната част в тях е изграждането на правилна вътрешна настройка. Магията се твори от чувството, а свещи, конец и др. материали са само помощници.

Ако не сте практикували магия или духовна работа, постигането на 100% резултат ще е проблем. В случай че стане така, не се отчайвайте. Ходжата от Гьокчеада Абдула е известен с уникалните си обреди за любов по име. Той ги изпълнява дистанционно и много бързо. Отзивите за него са, че постига успех на 100%.

Вижте и ТОВА: Как ходжата прави много силна магия за любов и страст. С име или по снимка.

Видео магия от Черното братство.

5 мнения за “Магия за любов с име – 8 идеи”

  1. Хващане на мъж с урина на 100 процента сработва, обаче трябва да му се подлее от урината, което е трудното. Опитайте, струва си.

    Отговор
  2. За ходжа Абдула чух от позната, на която е разрешил супер опасна ситуация. Писах му за мой здравословен проблем и се получиха нещата. Нямах и на идея, че прави поименни магии, благодаря ви!

    Отговор

Вашият коментар