Какво се случва с хората, които правят магии?

Photo of author

Author name

Точно какво се случва с хората, които правят магии? Черна магия и нейните последствия. Магия за любов и за раздяла. Магове и ясновидци, които правят магия в България

Замисляли ли сте се защо съществуват шамани, магове, жреци, вещици, врачки? Днес част от тайните им са разкрити в интернет, но те не изчезват. Наричат ги с модерни имена – екстрасенси, ясновидци, енергийни терапевти, но нуждата от тях остава, както и в стари времена.

Изглежда хората интуитивно усещат, че работата на маговете не е безопасна. И че правят неща, които надскачат обикновеното човешко разбиране.

Оперирането с невидимия свят не остава без последствия. Магьосниците поемат част от бремето на клиентите си. Ако не се защитят качествено – кармата им. Много личности със свръхспособности си отиват преждевременно. Знаков пример от 21 век е шоуто „Битката на екстрасенсите“. За 2 години загиват 11 негови участници.

Какво се случва с хората, които правят магии?

В таблицата даваме базови негативи, които търпят изпълнителите на магии и енергийни вмешателства.

Енергиен бумеранг при магии и заклинания
Сфера на въздействие Какво се случва
Здравето свръхспособната личност поема болестотворна енергия от поръчителя и развива подобни на неговите патологии
Съдбата (обстоятелства в ежедневието) свръхспособната личност поема негативи от целта (жертвата)
Финанси и материален свят рядко се засягат

Негативите засягат не само изпълнителя. Те могат да се върнат и към поръчителя – истинският отговорник за извършване на вмешателството. Затова от ключово значение е какъв специалист се наема за магия. Истинските професионалисти поставят ефективна защита върху клиента и себе си.

Мнения за ясновидци, които правят магии

Максимално безопасно е взаимодействието с притежатели на ясновидски способности. Те отлично се ориентират в невидимата страна от магическите действия и в голяма степен успяват да парират обратните негативи. Не случайно отзивите за такива професионалисти са на 100% положителни. Хората не търпят несгоди след магията и нямат основания за недоволство.

Черна Магия 04
Опасни знаци и предмети, сигнализиращи за черна опасна магия

Ясновидството спомага чистата работа на различаващи се по своите способности специалисти.

Например ходжа Абдула от Гьокчеада от години подпомага хора от България, без да провокира нито един негативен отзив за себе си. В сайта му за взаимодействие с хората се четат благодарности и се дава обратна връзка за успешни въздействия. Ходжата не оставя странични негативи от работата си, а и той използва само светли, Богоугодни методи за помощ.

Ясновидството е силна черта на парапсихолога Евелина Лютова. Тя го използва в енергийни ритуали и обреди за привличане на финансови ресурси, за укрепване на здравето, за премахване на пречки от съдбата. Евелина е много силна в премахването на направени магии, като чисти без последствия за своите клиенти. За това съдим от нейната страница, в която хората съобщават какво се е случило след изчистването и й благодарят. Има и видео отзиви, от които личи чистата енергия на хората, които са се освободили от негативи и неприятности.

Преобладаващо положителни отзиви намираме за ясновидците Божидар Караджов, Любомир Алексиев, маг Ивайло. Обикновено забележките са относно ясновидската, а не магическата услуга. Това има чисто психологическо обяснение с прекалено

ВАЖНО: Вижте още мнения за ясновидците, които правят магии, оставете и своя отзив за някой от тях или попитайте ТУК, в нашия форум с коментари!

Топ 10 хора, които правят магии в БГ

 1. Адем Ходжа – приема в Ръжево Конаре, Пловдивско, и в София. Телефони 0892981999, 0889338484, но час се записва на място от предния ден. Адрес в Сф: ул. Софр. Врачански 109;
 2. Маг Вили – приема в София, ул. Хан Пресиян 19, безимпулсен контакт 0883 511 311. Широк диапазон от услуги – ясновидство, ритуали, восъколеене, помощ при безплодие и по любовни въпроси;
 3. Николета Йорданова – приема в Червен бряг, ул. Ст. Караджа 4, ап. 17, връзка чрез 0877669073. Премахва уроки, открива магии;
 4. Евелина Лютова – контакт през сайта й dalgoletie.com, по нейна преценка назначава лична или онлайн среща. Ясновидец и психотерапевт с огромен опит, създател на система за оздравяване след магическо вмешателство;
 5. Феномен Цена – приема във Варна, работи с цял свят дистанционно 0877463608. Прави и разваля магии със 100% гаранция и поставя защити;
 6. Ходжа Абдула – има интензивна практика в сферата на ритуалите, обредите и магиите. Работи дистанционно. Връзка през сайта magiamuska.com;
 7. Маг Нели Маринова – приема в Сф, тел. 089 371 2961. Специализира в магиите за любов, късмет, енергийно зареждане. Премахва проклятия, магии и уроки.;
 8. Мария Асенова – приема в Сф, кв. Младост III, бл. 365, тел. 0888220533. Провежда лечебни ритуали, слага защити, премахва магии и др.;
 9. Алейдин Ходжа – приема в Кърджали и Хасково и в еднодневни приемни из страната. Връзка 0892798718. Премахва зависимости, магии и провежда ритуали;
 10. Ясновидец Анна – приема в Добрич, за вр. 0877116649. Работи изключително любовна магия – прави и разваля. Дава бърз резултат в рамките на дни.

Вижте и ТОВА:

https://www.yasnovidstvo.com/magia-za-lyubov-s-ime/

Правя магия за любов

Можем да се отнесем и към други, не така известни изпълнители на магически ритуали по любовни въпроси.

Ще споменем някои имена извън столицата, които са достъпни за отдалечените от София нуждаещи се.

 • По градове: В Шумен работи Николай 0887849966. Във Варна е ходжа Емине от Турция 0892784373. В Кърджали е ходжа Сузан 0895241315. В Пловдив са Сеер 0885028123 и маг Ани, дипломиран медиум, 0878106667.
 • Дистанционно помагат Серкан Алиев 0899958344, ходжа Мелда (специалист по арабска магия) 0887552485, Фериде 0898376635.
Циганска магия (за смърт и др.)

Циганска или копанарска магия – така е известно най-черното вмешателство с цел пълно ликвидиране на целта (жертвата). Трудно е да си представим последствията за поръчителя. Обикновено те са еквивалентни на стореното зло – също смърт, само че в мъки.

Циганската магия е супер опасна, защото практикуващите я са хора с ниска култура и без образование. Те не познават защита и дори себе си не съхраняват. Повтарят древните ритуали, които са наследили от предците си, без да осъзнават последствията.

Черна магия

Ясновидците, маговете, екстрасенсите и др. специалисти по манипулиране на времето и събитията афишират способностите си в положителна светлина. Те НЕ съобщават, че извършват черна магия, макар че част от тях със сигурност го правят. Имената им се научават от уста на уста, предават се между използвалите техните услуги и нови желаещи за това.

Истината е, че в България все още активно се практикува и използва магия за решаване на житейски трудности и дори най-обикновени пречки от ежедневието.

Най-известните ходжи в България

Понятието „ходжа“ се свързва с магия, с вредно вмешателство, с практикуването на някакви опасни неща с помощта на Корана. Разбира се, това се шири сред християнското население. Към ходжи се прибягва, когато има нужда да се свърши нещо нередно, черно и опасно.

Черна Магия 01
Някои от сега практикуващите ходжи (има и жени сред тях)

В действителност това е крайно погрешно мнение, плод на ниска култура. Ходжите са духовни лица, те също са носители на Божията светлина. Мнозина от тях помагат за добро и за полезни неща, а останалите просто се титулуват ходжа, използвайки незнанието на хората.

Известни с добрината си ходжи са Абдула, Ахмед от Ракитово, Кадир от Долни воден, Кеазим от София, Айледин от Родопите, Гюнер от Момчилград, Алиа от Турция, Иззет от Левски.

Погледнете и ТОВА: Разваляне на магия с оцет. Как да развалим магия сами?

Черната магия и нейните последствия

Може да се постави защита от обратния удар. Но в крайна сметка това е временно, защото за всичко в един момент идва да се плати – може в този живот, може в друг. Затова най-добрите професионалисти не правят магии, а ги развалят и помагат за проблема с други, енергийни, неинвазивни методи.

Дори днес поръчителят / изпълнителят на черна магия да се чувства добре, да е щастлив, богат и да му случват нещата, то разплатата не се е разминала. Бог знае, вижда и отчита всичко. Възможно е да реши да удари по потомците, ако това ще даде по-добър урок за сгрешилата душа. В най-лошия случай ще я „претопи“, както се постъпва с безнадеждните души, които не се поучават, не се развиват към доброто и Светлината.

Защо черните магове винаги живеят в дълг?

Черната магия е наказуема. Винаги! Независимо от усилията за обезопасяване.

От кого се защитаваме – от Бог ли? Това е смешно. Бог е дал свобода всекиму, да действа по съвест. Тази свобода заблуждава за момента, че нещо е позволено, че е „минало“.

Но не такава е целта Божия, да пуска и пропуска дребни нарушители. Всичко е с цел развитие, усъвършенстване, изчистване. Затова няма как Господ (или Вселената ако щете) да се позволи на злото последната дума. Всяка душа в даден момент получава заслуженото.

Още нещо интересно ТУК: Най-силната магия за любов. С име и др. видове бърза магия. Със снимка.

Кога спира да действа магията?

Ако Господ позволява магия, то е защото и жертвите на магии получават ценен опит и преживяване. Магията дава опитност, развитие, урок. Спирането на въздействието пак зависи само и единствено от Неговата воля.

От човешка гледна точка изглежда, че качеството на магията зависи от способностите на изпълнителя. Някои магии работят на момента, други се прехвърлят през поколенията.

Видове магии

Едва ли е възможно да се обобщят и изброят всички магически практики, измислени от човека в неговото хилядолетно съществуване. Има традиции от различни времена и континенти.

Черна Магия 02
Проводници на черна магия

Чували сме за Вуду от Западна Африка, практикувана и от афроамериканците. Жреческата каста в Иран упражнява магия като религия. Александрийската школа във Великобритания от 20 век провежда церемониална магия. Братството на Изида е окултен орден, свързан с древноегипетската богиня. И така нататък и така нататък.

Но каквито и да са школите, традициите и ордените, техните домогвания не са се изменили по същност. Защото и човешките стремежи са все същите – оцеляване (здраве), надмощие (власт), материално благополучие, любов. Такива са и видовете магии.

Повече подробности ТУК: Бяла магия за любов. Кога започва да действа любовната магия? Събиране на разделени двойки.

Магия за раздяла

Създадени са неизброимо число ритуали за раздяла. Те целят разкъсване на междуличностни връзки в любовта и бизнеса (финансите). Каквито и да са практиките, те са от сферата на черната магия и се заплащат в бъдещ период. Няма „бяла“ или „добра“ магия за раздяла. Всяка магия, която изменя естествения ход на събитията и опонира на Божествената подредба, е черна.

Магии с яйце

Магическите практики с яйце в същината си са обратното на магия. Те откриват и изчистват направени по-рано вмешателства. В този смисъл обредите с яйце са безопасни, без последствия. Те не са черна магия, те са добро и светло дело.

Как се разваля магията?

Имам магия, имам проклятие, имам уроки. Какво да правя??? Това е първият въпрос, който задава заподозрелият, че е жертва на вмешателство.

Отговорът не е еднозначен, понякога се открива трудно и бавно. Случва се човек да отиде при специалист, да го чистят, но без резултат и магията да остане. Случва се да не бъде намерен специалист по премахване на магии.

За вярващия човек от православната традиция решението са Киприяновите молитви. Те са единственото противодействие на Православната църква срещу магии и злосторничество. Такива решения имат и другите религиозни традиции.

Вярващият в Бога нека го помоли за помощ за изчистване на енергийния удар. Господ ще насочи човека и той ще намери помощ по един или друг начин.

Още нещо интересно ТУК: Разваляне на магия. Баба Ванга и нейните методи. Изчистване на негативна енергия със захар.

Видео: Адем разказва за развалянето на магии и за ролята на ходжите по принцип.

Вашият коментар