Бърза магия за любов

Photo of author

Author name

Коя е най-силната бърза магия за любов? С име. Заклинания за любов с думи. Магия за любов с конец, с лист хартия, с вода

Любовните магии най-общо се определят като магии за отношения – създаване или разваляне, според целта. Има няколко вида намеси, според поставената цел.

Видове любовни магии
вид според целта какво представлява
за влюбване предизвикване на емоционална реакция, чувства в конкретен човек
за любов в живота привличане на партньор (неизвестен)
за раздяла за развод или разваляне на връзка на желания човек
за отмъщение предизвикване на чувства с цел страдание
за брак привличане на брачен партньор (конкретен или неизвестен)

Поръчителят / изпълнителят на магическите действия да е кристално наясно с желаната цел, защото неясни послания предизвикват неконтролирани резултати.

Как се прави бърза магия за любов

Обредът с най-бърз резултат се прави с фотография, отпечатана на хартия. На изображението желаният човек да е сам и в близък план.

Действието на магията се засилва от червен конец, който в енергиен план представлява енергийно въже.

Пригответе нужната снимка и своя, която отговаря на същите изисквания + червен конец 20-30 см и игла. Ще трябват още химикал, бял плик и църковна свещ.

На снимките се изписват подробни данни – имена, рождени дати, град на раждане и местожителство, може адрес (всяка подробност е от полза). Двете снимки се прилепят с изображението една към друга – за предпочитане е лицата да съвпаднат.

Снимките се зашиват по края с червения конец. Не трябва да се засегнат лицата. Задължително накрая се прави троен възел.

Бърза магия за любов 01
За предпочитане е да се вижда изражението на лицето и то да е добро, усмихнато

Зашитите снимки се прибират в плика, който се запечатва с лепило и с восък от свещта. Пликът се скрива. За разваляне на тази магия се действа в обратен план – снимките се разшиват и всичко се изгаря.

Коя е най-лесната магия

Лесен начин да се привърже мъж е чрез храната. Всяко поднасяно ястие се нарича. Подходящото заклинание отговаря на конкретната ситуация и на поставената цел. Примерен текст за привързване на женен мъж:

Нека това ястие поеме моята любов и я отнесе до всяка клетка на… (името). Нека любовта ми проникне в органите, мозъка и сърцето на… (името). Нека любовта ми изтика от душата на… (името) всякакви чувства, емоции и желания към друг човек. Призовавам Висшите сили да ми помогнат за този обряд и да го благоприятстват. Така Е, амин!

Заклинанието се чете върху всяка храна, при всеки възможен случай. То работи с натрупване, тъй като изпълнителят не е достатъчно чист и мощен, за да се справи с еднократен ритуал.

Много силна магия за любов и страст

Максимално силни са магиите с кръв – чиста или менструална. Кръвта се заклина и се дава на обекта да я погълне, за да му въздейства отвътре. Най-лесно се поглъща с напитка или храна.

Две съществени подробности за този тип магии: правят се в защитен кръг и с ограничено количество кръв – до 3 капки.

Защитата представлява начертан на пода кръг, пространството в който се изчиства с църковни свещи или с рейки енергия. Призовават се невидими сили да охраняват кръга. В противен случай магията се разпространява и вреди безредно. Особено уязвими са децата и домашните любимци.

При източване на кръв от пръста съблюдавайте мерки за безопасност, всичко да е стерилно. Кръвта трябва да е свежа в количество 1 – 3 капки. Прорезите се обработват.

Магиите на кръв се правят строго на нарастваща луна, никога в неделя и на църковен празник. Обредът периодично се обновява, сроковете са индивидуални – следи се по изменението на отношенията.

Успешна любовна магия, заклинания за любов с думи

Не се живее на земята без светлина,
не се броди по земята без крака,
душата не оцелява без любов.
Нека бъда светлина, крака и душа за… (имената)!
Да бъде волята Божия, амин!

Заклинанието се прави при изгрев, не нощем, защото се търси Божията помощ.

Магия за любов с конец
Бърза магия за любов 03
Традиционен цвят на конеца за любов е червен

Цвят на конеца:

 1. Бял – за предизвикване на симпатия, заинтересуване на избраника, привързване от разстояние. Бялото олицетворява чистота, честност, откритост, не подхожда за обвързани
 2. Червен – избира се при цел страст, ярки емоции, засилване на чувствата;
 3. Розов – при желание за брак;
 4. Черен – за причиняване на любовни страдания с цел отмъщение;
 5. Син – за охлаждане на отношения с друг партньор.

За усилване на ефекта се съчетават конци с различен цвят. Например за страст и брак – червено и розово.

Ритуал с конец: написва се на лист хартия името на желания човек и конкретната цел. Под текста се изписва името на архангел или светец, който се призовава като помощник. Листът се нагъва много пъти, докато се изказва желанието като заклинание, например: … (името) ме обича. Сгънатата хартия се завързва с конеца, като се правят 21 навивки.

Магия за любов с лист хартия

На лист хартия се написват всички пречки пред желаната любовна връзка. Под списъка се изписва: Помогни, Боже.

Листът се скрива в църква, да „преспи“ 21 дни. Може да се прикрепи с тиксо под някой стол или да се подпъхне зад  гърба на икона. Целта е да се предпази от изхвърляне при почистването на святото място.

След 21 дни бележката се прибира обратно и се изгаря.

Вижте и ТОВА: Как се прави бяла магия за любов със снимка или личен предмет. Заклинания за любовното тайнство.

Магия за любов с вода

Обредът е подходящ, когато се търси любов, без да съществува конкретен желан партньор. Вечерта на пълнолуние се налива вода, колкото се изпива за 24 часа. Съдът да е керамичен или порцеланов.

Поставя се под преки лунни лъчи. Заговорникът се надвесва, да си огледа лицето. Три пъти ясно, на висок глас изрича желанието си. Изказва го в едно изречение, ясно и конкретно. Например: Искам да се омъжа по любов до 6 месеца.

Водата пренощува под луната. На следващия ден се пие само тази вода.

Бърза любовна магия със свещ

Вземат се две бели свещи от църква. Вкъщи внимателно се изписват върху тях собственото име и името на желания човек (на едната свещ – мъжкото име, на другата – женското).

Свещите се занасят в църквата и се поставят там, където се пали за живите. Трябва да се прилепени една за друга. Запалват се едновременно с едно огънче.

Докато свещите горят, се изрича молитва със свои думи за желанието. Ако свещите изгорят заедно, ще стане. Ако се наклонят в различни посоки, Небето подсказва да се търси друг, подходящ партньор.

Ритуал за връщане на любим човек

Следващият ритуал се прави след раздяла. С него се принуждава бившият да изпита сърдечни терзания и да съжали за извършената грешка.

Бърза магия за любов 02
Описаният ритуал се прави и с пет свещи

Магията се прави нощем на светлина на три свещи в полукръг. В средата се полага снимка на бившия партньор.

 1. Взема се крайната свещ отляво и с пламъка се минава над снимката. Мислено се изрича името и се капва капка восък на лицето му. Върху капката се залепя снопче коса от бившия.
 2. Взема се крайната свещ отдясно, изрича се високо името и се капва восък върху косата. Върху восъка се залепя сноп собствена коса.
 3. Взема се средната свещ, прекарва се над снимката, докато се казва високо името. Капва се върху собствената коса.

Свещите се загасят. Слепената с восък коса се завива в хартия и се занася до река. Пуска се по течението със заклинанието:

Където ти, там и аз. Където вървиш, аз съм с теб. Ще те следвам, докато се обърнеш към мен. Аз съм твоята неизбежна съдба, амин!

Обръщате гръб на реката и се прибирате по най-правата линия до дома, без да разговаряте и без да се обръщате.

Магия за любов с име

Трябват три нови вещи – огледало, маркер и кърпа.

През нощта се взема огледалото и се поставя пред лицето. Казва се ясно желанието, в едно изречение, и върху огледалото се написва с маркера името на желания човек.

Огледалото се завива в кърпата и се поставя под възглавницата за през нощта.

Сутринта се отвива и надписът се полива с вода.

Ритуалът се прави в поредни нощи, докато водата напълно измие името.

Вижте и ТОВА: Магия за любов с име. Как се прави най-силната магия за любов с урина, с конец, с думи (заклинания).

Видео: Наричане за желание, може и за любов.

7 мнения за “Бърза магия за любов”

 1. Аз съм правила с два суичъра – негов и мой. Завих ги един в друг, завързах с червен шнур и ги зарових в един красив парк. Стана си! 🙂

  Отговор
  • Здравейте.Стана ми интересно как сте го направили и какво се е случило след това.Много бих искала да го направя и аз

   Отговор

Вашият коментар