Черна магия за любов се прави лесно, но последствията са ужасни!

За феномена черна магия разговаряме с Анастасия Христова, един от най-известните специалисти по магии и ясновидство в България.

Още в текста: ♣ Черна магия за любов. ♣ Черна магия с яйце. ♣ Бяла магия за късмет. ♣ Магия за любов с мълчана вода. ♣ Магия с бял конец.

Днес ще отговоря на няколко въпроса, които непрекъснато ми задавате по телефона, въпроси, които са интересни, но описаните техники не се практикуват от лаици. По-долу в интервюто ще минем към черната магия, където е по-страшната част от текста.

ВИЖТЕ И: Как да разберем дали човек е омагьосан?

ВЪПРОС: Може ли да се направи бяла магия за късмет?

Анастасия Христова: Бяла магия за късмет – има много видове! Ще споделя една…

На пълнолуние се взема златен пръстен и се поставя в съд. Съдът се поставя навън, под луната и звездите!

Трябва да кажете със свои думи какво очаквате и кога искате да го получите.

След изгрев слънце водата се внася вътре в дома ви и се пие цял лунен месец, тоест 28 дни по малко, като всеки ден желанието се повтаря.

ВЪПРОС: Как се прави бяла магия за любов с вода?

мълчана вода при черна магия за любов

Мълчаната вода е много подходяща при магия за любов.

Анастасия Христова: Бяла магия за любов с вода се прави така:

В чист съд – сребърен, посребрен или просто алпака, се налива мълчана вода. Това е вода, която вие лично сте мълчали с мисълта за любимия човек. Няма някакви конкретни инструкции, които да се спазват при мълчането, достатъчно е да заредите водата с мислите си за човека и – разбира се, да пазите тишина.

В сребърния съд, в който сте налели мълчаната вода, потапяте снимката на любимия човек, като непрекъснато говорите и повтаряте колко много го обичате и разкажете на водата какви са вашите планове за бъдещето с него.

Оглеждайте снимката и себе си. Водата има памет и ще предаде на човека това, което я молите. Тя може да въздейства и от разстояние, така че не е нужно нищо повече да се прави. Главното е да сте искрени и наистина да можете да заредите тази вода с положителните си мисли.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бяла магия за любов със снимка и вода (по-подробно)!

ВЪПРОС: Магия с бял конец – какво е това?

Анастасия Христова: Прави се и за любов, и за материални средства, но желанието, което отправяте по време на тази магия, може да бъде само едно-единствено.

На новолуние си намислете въпросното единствено желание. След като се стъмни, го кажете на глас, като гледате луната. После вържете един възел и го сложете под възглавницата.

Добре е да запомните съня си след това!

ВЪПРОС: Как могат нашите читатели сами да направят черна магия за смърт?

Анастасия Христова: Няколко съвета имам към така наречените „магове“, които правят черни магии и се опитват да плагиатстват чужди енергии!

Ще напиша няколко реда за най-зловещата магия – черната. Няма да ви дам точните заклинания, защото ще съсипете България. Страната ни вече достатъчно натежа от цигански, копанарски и турски черни магии!

Последствията от тези магии са лудост или смърт! Доста са опасни и затова трябва да се практикуват само от специалисти.

Черната магия за смърт се прави с гробни продукти, вуду, коса, игли, яйца. Списъкът е безкраен.

Всяка от тези магии има цел да се заграби, да се спре нечий бизнес, да се предотврати раждането на дете…

ЗЛОВЕЩО НАЛИ??

Аз също мисля така. Затова внимавайте къде и при кого ходите! Доста хора пострадаха от загуби, от внезапна смърт в семейството, от блокаж на бизнеса им…

Това е черната магия: Смърт или загуба – трети път няма!

ВЪПРОС: За какво се ползва яйце при правене на черна магия?

Анастасия Христова: Черна магия с яйце:

Заравя се яйце в земята или се напръсква с него някоя врата. Заравя се на кръстопът, като се казва името на човека. Казват се и тежки и брутални заклинания, които няма да напиша тук, защото те трябва да се изработват и изричат само от специалист.

Но независимо дали вие ще ги кажете или специалист, поръчан от вас, ще ги изрече, трябва да помните едно: Това, което пожелавате на другия, се връща при вас или при член от семейството ви. Задължително ще пострадате!

ОЩЕ ПО ВЪПРОСА: Комшии правят магия с яйце дори и по Великден!

ВЪПРОС: Черна магия за любов – може ли да има такова нещо?

Анастасия Христова: Стигаме до тази най-опасна част от черното изкуство – черната магия за любов!!! Да, правилно прочетохте, има такава магия и тя се прави масово!

Това е действие, при което всичко е кражба, при това най-голямата кражба, кражбата на любовта.

Обикновено се прави върху мъже. Как?

Мъжът се захранва с телесни течности, с мъртва вода, със сапун, с който е къпан мъртъв човек.

Страшно и опасно, но… носи пари! Защото хората така разсъждават – трябва ли да се трудя денонощно, да не спя, да отсъствам от дома и семейството си, когато мога да се обърна към някой черен маг и да получа всичко това наготово?

Още един много четен материал ВИЖТЕ ТУК: Как реално да се предпазим от магии и уроки?

На пръв поглед тази магия се прави бързо и лесно и ето ти го човека богат, с много пари, с много щастие! Но това щастие е чуждо! Живее се така известно (кратко) време и започват странните ситуации!

Няма щастие за сметка на чуждо нещастие! Космосът, вселената, Бог не разрешават подобни изпълнения!

Започват да се раждат увредени деца и всичко се връща. Проявява се Синдромът на бумеранга! Това, което си направил на невинни хора, удря теб и семейството ти! Загуби, болести, нещастия, катастрофи… Е, сам си го пожелал!

ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ НА ЯСНОВИДСТВО И ЧУДЕСА.НЕТ, НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ОСВОБОДИТЕ ОТ ЗЛИ СЪЗДАНИЯ, ЧЕРНИ ВЛИЯНИЯ И ПРАВЕТЕ САМО ДОБРО НА ХОРАТА, КОИТО СА ОКОЛО ВАС! НИКОЙ НЕ Е СТАНАЛ БОГАТ ОТ ЧУЖДИ СЪЛЗИ!

Ще ви е любопитно и ТОВА: Солта кодира в амулетите за пари възможността да забогатеете!

опасно е да се занимавате с черна магия за любов

Внимавайте за лошите последствия от всяка черна магия за любов

ЖЕЛАЯ САМО ЩАСТИЕ, РАДОСТ И ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА!

ПРАВЕТЕ ДОБРО И ДОБРО ЩЕ ВИ СТИГНЕ! А ЗА ЗЛОТО – ВЕЧЕ ГОВОРИХМЕ, НАЛИ? НЕ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЕНЕРГИИТЕ – РЕЗУЛТАТИТЕ МОГАТ ДА НЕ СА ТАКИВА, КАКВИТО СТЕ ГИ ОЧАКВАЛИ!

ЖЕЛАЯ ВИ ДОБРО И СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ ВИ!

Анастасия Христова

Enjoyed this post? Share it!

 

8 thoughts on “Черна магия за любов се прави лесно, но последствията са ужасни!

 1. Здравейте!
  Носите имената на баба ми и затова реших да ви пиша. Става дума за любов. Дали ще можете да ми помогнете и на каква цена. Моля пишете ми.
  Ели

 2. Здравейте Анастасия Христова, Моля да ми дадете рецепта за силна и по-проста за изпълнение-бяла или сива магия за любов, пробвала съм с някои магии и заклинания, но безрезултатно.Моля дайте ми гарантирано ефикасна и силна бяла или сива магия за любов.Чувала съм терминът червена магия, моля да ми разясните това понятие и, ако е възможно и безопасно, дайте ми рецепта за такъв вид магия.Надявам се да ми дадете правилен съвет.

 3. Здравейте!Ходих при няколко ясновидки,всички ми казват различни неща и съвсем се обърках.
  Разделени сме с бащата на детето ми още когато бях бременна.Искам да попитам дали ми е писано да бъда с него до края на дните си.
  Благодаря!

 4. Страхувам се да му направя някаква бяла магия с вода,защото имам чуството че съдбата има някакъв защитен механизъм,колкото повече държа на него ,толкова повече всичко се проваля.Много съм объркана,моля помогнете.

 5. Госпожо можете ли да развалите черна циганска магия която е направена на детето ни за да живее с човек който е болен от хидроцефалия.Ако можете да ни помогнете моля помогнете ни от година и половина е при него и неможем да направим нищо по въпроса ако можете моля помогнете ни

 6. Здравейте ! Казвам се Т. преди няколко месеца исках от един ходжа да ми направи муска за любов гарантира ми че до един месец дадения мъж който желая няма да може без мен Все още чакам Аз съм разведена от 20 години и сериозни връзки несъм имала Имам един колега който много харесвам мисля че и той имачувства към мен личици . Казахами че неговата майка го е принудила да тръгне с една жена тя ги запознава за да не бъдел сам . ЧУВАЛАСАМ ЗА ЧЕРНА МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ но никога несам и помисляла да допирам до нея . Но излежда ми е нужна . Може ли да ми помогните . БЛАГОДАРЯВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 7. Здравейте Анастасия, мога ли да направя среща с Вас?
  Пътувам често, обаче. Имам нужда от Вас.
  Катя

 8. Момичета ,които пишете и искате съвет от г-жа Христова във статията беше достатъчно ясно обяснено как и защо се правят всички магии и последиците от тях.Аз искам да ви кажа с прости думи – това което е писано да стане ще стане и без магии.Защо трябва умишлено да предизвиквате Съдбата? Наистина ли искате да мислите непрекъснато „аз направих това,ама какво ще стане после???“-извинете ме за откровенноста ,но за мен лично магии не съществуват! има eдна поговорка -„това,което си направиш сам и господ не може да ти помогне“

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *