Видове магии с вода. Как се правят и развалят

Предлагаме ви интервю с Анастасия Христова на тема магии с вода. Включваме подробно всички въпроси, включително и за т.нар. мълчана вода и магия с вода от мъртвец.

Още в този текст: ♣ Вода от мъртвец. ♣ Любовна магия с вода? ♣ Жива и мъртва вода. ♣ Магия с вода и захар. ♣ Течаща вода за разваляне на магия. ♣ Магия с яйце и вода. ♣ Магия с олио и вода. ♣ Мълчана вода? ♣ Дъждовна вода в магиите. ♣ Заредена вода. ♣ Розова вода…

Водата като същност е основа на всичко живо!

Тя притежава свойства за пренасяне на информация, независимо от време и разстояние!

Структурата на тази стихия зависи от нейния произход – море, извор, дъжд, сняг! Не се използват замърсени води!

♣ ВЪПРОС: Какво е мълчана вода? За какво се използва?

Анастасия Христова: Мълчаната вода е вода взета от извор или няколко извора, използва се за премахване на тъмни натрупвания, против болест или против безбрачие!

Има много начини за използване и помага – това е най-важното! А се нарича мълчана, защото докато се налива, се мълчи и се мисли само за проблема, който трябва да бъде разрешен!

♣ ВЪПРОС: Какво е заредена вода, как се зарежда и от кого?

Анастасия Христова: Заредената вода помага за много неща! За бизнес, умора, отмиване на лоши спомени, зарежда човек с позитивна енергия! Може да се използва бутилирана или от извор, не се използва вода от чешмата! Зарежда се от специалист, който владее стихията на Водата! Има думи за това древни като Земята…

Да не забравяме, че водата има памет, тя помни и изпълнява това, за което я помолим! Внимавайте с желанията, нали?

♣ ВЪПРОС: Чували сме за розова вода, която често се използва при магически ритуали. Защо и как се прави това?

магии с розова вода

От магиите с вода тази с розовата вода е най-блага.

Анастасия Христова: Розовата вода сама по себе си отговаря на въпроса! Тя се добива от рози и е символ на любов, желание, страст! И за други! Най често се използва в благата магия! За връщане на любимия или любимата, за отключване на желание, което е скрито и от самите нас! Разбира се, пак се кодира от специалист! Не си правете опити за автомагии – резултатът може да не е този, за който сте се молили!

♣ ВЪПРОС: Всички сме чували, че с вода, олио или зехтин може да се разбере дали имаме магия. Вярно ли е това?

Анастасия Христова: Да! Вярно е! Лесно се познава, и ако се установи такова действие, потърсете помощ! Не отлагайте, защото това е един от бързите тестове за чуждо влияние!

В купа с изворна вода капнете три капки олио, ако се пръснат на всички посоки, няма защо да се страхувате, но ако се съберат в средата – отивайте да ви помогнат! Не се страхувайте – водата ви е дала отговор, трябва да се посъветвате със специалист!

♣ ВЪПРОС: Всички сме чували за магия с яйце във вода. Как и какво показва този ритуал?

магия с яйце във вода

При магията с яйце във вода се използват специални заклинания!

Анастасия Христова: Яйцето символизира самия човек, защото ние произлизаме от яйцеклетка, нали така? Лесно е и дава бърз отговор! В прозрачен съд с вода чукнете едно яйце, ако до няколко минути белтъкът стане на нишки или яйцето се забули, тоест се покрие с бяла ципа, е, отговорът е ясен – някой се е постарал животът ви да се обърка! Има разбира се думи, заклинания, които ми помагат! Думи древни и доста трудни, и задължително се казват в мерена реч!

♣ ВЪПРОС: Какво символизира течащата вода?

Анастасия Христова: Водата има свойството да измива всичко, което е нечисто и натрупано! Водата, особено течащата, може и знае, когато я помолим, да почисти, да отнесе всяка нечистотия, била тя телесна или духовна! Не напразно всички ние обичаме да гледаме водопади! Течащата вода символизира и някои промени в живота ни, затова, ако желанието ни е за промяна, бързичко ще го изпълни!

Застанете на брега на река, не езеро, а река, и помолете водата да отмие от вас всяка болка, всяко неразположение, всяка лоша мисъл! Молете водата да ви помогне, после откъснете няколко цветя и ги хвърлете. Водата бавно или бързо ще ги отнесе, а с тях и вашите негативни случки или настроения!

♣ ВЪПРОС: Чували сме, че водата може да даде любов, така ли е?

Анастасия Христова: Да! Стига да знаете точно какво искате! В моята практика често съм имала подобни молби! Естествено, че водата помага на любовта, стига тя да е искрена и да не посягате върху чужда любов! Като всичко, което е чисто, и мислите, и чувствата ви трябва да са чисти! Има разбира се и други случаи, ще поговорим нататък! Напълнете от извор или от течаща вода едно шише или някакъв съд с мълчана вода, и наливайки си представете образа, който ви интересува, визуализирайки образа, вие можете вече да дадете да отпие от водата, този или тази, за която мечтаете!

Точно затова някога нашите баби са давали вода от извора, на човека, който е грабнал сърцето им! В нашия фолклор е пълно с такива песни и приказки!

Пиейки от водата, човекът запечатва вашия образ и почва да мисли за вас! Това е просто размяна на информационните полета между двама души!

Но внимавайте, водата е запомнила какво мислите и чувствате и запомнете – това не е игра! АКО НЕ МОЖЕТЕ, ПО-ДОБРЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТ!

♣ ВЪПРОС: Чували сме за живата и мъртва вода. Какво представляват?

Анастасия Христова: Отговорът идва от само себе си !

Живата вода помага за любов, късмет, щастие, успех! Радостта от живота – това е живата вода! Самата вода може да се направи, или да се каже заклинанието на живата вода, тогава всичко става лесно и бързо! И това е естествено, 85% от телата ни са вода! Живата вода съдържа в себе си йони, необходими за организма ни!

След прием изчезва лошото настроение, организмът укрепва, кръвното се нормализира! Има много още, но ще се уморите да четете!

А мъртвата вода действа точно обратно! Човек потъва в тъжно настроение, почва да боледува. Както казва народът, водата не му е сладка! Затова не се пие вода от застоели водни басейни. Резултатът е печален! Раздразнението става ежедневен проблем, а светът става буквално сив! Проблемът е, че може някой да кодира водата за мъртва, така, както се кодира за жива!

♣ ВЪПРОС: Какво е точно вода от мъртвец. Какво се прави с нея?

магия с вода от мъртвец

Магията с вода от мъртвец е най-опасната и вредната!

Анастасия Христова: Вода от мъртъв човек!!! Зловещата част от черните магии! Никак не ми се говори за това, но за да предпазя много хора от тези проклятия, ще говоря!

Както течащата, чиста и искряща от слънчеви лъчи вода е полезна и ни помага да живеем, така водата от мъртъв човек, спира всички жизнени функции!

И това е нормално, поради причината – там витае смъртта! Няма живот, водата се кодира от само себе си с неподвижна мъртва енергия! И тази енергия е разрушителна, защото наврежда на всичко живо и чисто!

Мъртвият човек не иска нищо, не може нищо, не желае нищо! Всичко това се прехвърля върху живия – този, който се е докоснал до тази вода!

Намразва се всичко – жена, деца, бизнес започва да пропада! Загубва се хъс за живот!

Често се използва, за отнемане на щастие, любов, работа…

Списъка с тези неща е безкраен!

Стигало се е до лудост или нещо по-лошо! Алчността на някои хора е ужасна, и това, което се прави с тази вода, също!

Затова, ако усетите или видите някои от признаците, потърсете помощ! И то бързо! Имам десетки случаи в моята практика, когато съм освобождавала хора, от тези окови на лудост и смърт! Наистина е страшно и доста опасно!

Обикновеното измиване не помага при такива случаи! Има билки и кристали, които успешно се борят с това!

Но стига за това! Животът винаги побеждава, и аз вярвам, че ще се прекрати тази ужасна драма и търговия с човещината!

ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛО ЛЯТО И ПРИЯТНИ СЛЪНЧЕВИ ДНИ!

Обичайте, радвайте се и НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ЗЛО!

поздрави на всички

АНАСТАСИЯ

Enjoyed this post? Share it!

 

5 thoughts on “Видове магии с вода. Как се правят и развалят

  1. Казаха ми че ми е направена магия с лоша вода за да не мога да съм щастлива в любовта и да се отдръпват от мен и да чустват студенина какво значи това това и как да я разваля с какви методи моля помогнете

  2. Здравейте!
    Казвам се Ивелина, родена съм на 09.11.1973г.От няколко години не ми върви може ли да ми кажете каква е причината?

  3. Не съм щастлива с мъжа си,искам да се разделя с него как да го отдръпна от мен,о обичам друг но не мога да му кажа какво да правя

  4. Казаха ми че ми е направена магия с вода от мъртвец за да не мога да съм щастлива в любовта и моят любим да се отдръпват от мен и да чуства студенина. Как да я разваля с какви методи моля помогнете.

  5. Казвам се Жана Фърнева,родена съм на 25.10.1972г.Мисля ,че имам магия.Не ми върви в живота.Само проблеми имам.Помогнете.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *