Видове магии през очите на ясновидеца | Интервю с Анастасия

В това интервю разговаряме с Анастасия за основните видове магии, сред които черна, червена, магия за отслабване, за пари и за късмет.

Драги читатели на Чудеса.Нет и Ясновидство.ком, наближава Еньовден! Денят, в който енергиите на Земята и Космоса се активизират.

ВЪПРОС: Нека да опишем една по една различните видове магии, за които питат хората.

МАГ АСИЯ: Ще поговорим за четирите основни видове енергийни завихряния около нас, които хората наричат магии.

Да започнем с това че има четири основни вида магии.

Черна магия – Най-опасната.

Прави се за смърт или лудост, червената – разделя или събира семейства. Сивата – дава или отнема плодовитост.

И най-хубавата: чиста, бяла или блага, която носи само доброта.

ВЪПРОС: Как се прави разваляне на магия?

Кой практикува черна магия.

Черна магия днес може да се практикува от всеки, но последствията са ужасни.

МАГ АСИЯ: Често ме питат как се развалят магии: първо да обясним, че самата дума магия означава контролиране на нещо. За да се развали нещо направено, означава че то е зло. Трябва да имате здрав дух здраво тяло и много силна вяра в Бога. Защото самото разваляне е трудоемко и преди всичко с вяра в доброто.

ВЪПРОС: Черна магия най-търсена магия. Тя как може да се направи от непосветен човек?

МАГ АСИЯ: Черна магия – в последно време се практикува масово и навсякъде! Често се купуват книги от пазара, в които има описани различни школи за правене на черната страна на Изкуството.

Доста хора са се опитвали! Получавало се е нещо и резултатът е повече от печален. По силата на закона на Вселената всичко се връща при този, който го е направил. За огромно съжаление хората прибягват към подобен вид услуги или си ги правят сами, като не осъзнават, че по този начин нарушават закона на кармата на цялото си семейство.

ВЪПРОС: Да минем към нещо по приятно: Пари! Магия за пари. Какво представлява и как можем да започнем да изкарваме повече по един магически начин?

МАГ АСИЯ: Трябва да се знае че парите са енергия, както всяка друга енергия. Привличаме ги, но много хора не знаят кога да спрат. Не забравяйте, че Бог знае точно от какво имаме нужда. Прекаленото натрупване на пари никога не е за хубаво.

Но въпреки всичко ще ви дам една рецепта за придобиване на пари – материализация на пари. Ден преди новолуние вземете един зелен конец, вържете го на възел с желанието за сумата, която искате, и го сложете под килима.

ВЪПРОС: Да кажем нещо за известната магия за раздяла. Много хора питат могат ли да разчитат на подобно уреждане на отношенията си.

МАГ АСИЯ: Червената магия – опасната магия за раздяла: Това е едно от зловещите енергийни вмешателства в живота на всеки човек и за съжаление с нея може да се вземе всичко, – под думата „всичко“ започваме от чувства, минаваме през съпружески отношения и стигаме до загуба на всичко.

ВЪПРОС: Нека минем към магия за късмет. Как да действаме, когато не ни върви в нищо?

разваляне на магия и вяра в доброто

Само вярата в доброто може да доведе до успешно разваляне на магия

МАГ АСИЯ: Късметът – още една енергия, която човекът иска да притежава в излишък. Късметът се привлича, когато правиш добро на другите, използват се мед, вода, благородни камъни, добри мисли и билки. Мислете добро за всичко. Мислете позитивно и нещата няма да бъдат толкова страшни.

ВЪПРОС: Възможно ли е да се направи магия за отслабване – пристигна и такъв въпрос от читатели на сайта.

МАГ АСИЯ: Ще отговоря за така известната магия за отслабване – обикновено това се прави с яйце и човек се запушва енергийно! Запушват се седемте чакри! Човекът започва да пълнее, настъпва тотален дисбаланс в организма. Можем да се освободим и от това, но за целта е необходим специалист .

Драги читатели на Чудеса.нет и Ясновидство.сом. В следващия материал ще продължим с тази необикновена и много дълга тема!

Наближава Еньовден! Мислете добро. Правете добро и нищо лошо няма да ви стигне.

АНАСТАСИЯ

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Видове магии през очите на ясновидеца | Интервю с Анастасия

  1. Моля ца личен прием затънала съм в проблеми

  2. Здравейте!Напоследък се чувствам постояно уморена.нямам сили за нищо.Нищо не върви,а в семейството е пълен ад.Това магия ли е?

  3. Здравейте аз се казвам Севдена от известно време не се чувствам добре разделих се с човека с който бях дълги години много ми липсва .В началото много се разбирахме изведнъж стана различен алчен и студен и не гледахме вече в една точка всичко приключи имам чувството че майка му ни раздели незнам но продължавам да мисля за него много ми моля ако имам нещо направено да ми кажете как да го премахна

  4. Здравейте искам да попитам можели да се разбере кой правил магия скоро баща ми се самоуби и след три месеца намерихме в един парцал завито със тиксо черен сапун и една бележка написано на арабски има едно име написано но не се чете много дни майка ми го изхвърли в реката но ас искам да разбера кой го е направил дали е възможно това имам съмнение на 3 семейства един от тях е съснсигурност

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *