Силата на мисълта: Автотренинг за успешен живот

Представяме ви уникалния автотренинг на Анастасия Христова, който тя споделя с нас по случай наближаващата Коледа.

В дългогодишната си практика и благодарение на способностите си за мощно и точно ясновидство тя е успяла да извлече специфичните техники за прогонването на злото и несполуките от нашия живот. Не говорим само за тежките случаи на магии, проклятия или лоша карма.

Тук става дума за всекидневното зло, което сами си създаваме, за да ни пречи и да ни вреди.

И интересното е, че това е особено характерно за нас българите, които сме известни с безкрайното си мрънкане.

Всъщност малко хора в България съзнават, че именно постоянното оплакване и недоволство привлича към нас злото и несвършващите неудачи. За да се освободим от неблагополучията, които сами си създаваме, ние трябва да променим мисленето си към по-добро.

По-долу ви предлагаме нейното послание и тълкование на думите й, за да придобият те още по практично насочено и приложимо действие.

Ролята на отрицателните емоции.

Анастасия Христова: Гневът, омразата или завистта, променят тотално вашето биополе и неговия собствен поляритет. Изменя се цветът на човешката аура. 

Излъчените енергийни вълни от ядосания или разярен човек са с такава впечатляваща интензивност, че направо всмукват към него цялата околна лошотия.

Всякакви знайни и незнайни мрачни сили и разрушителни енергии се прилепват към духовното тяло на човека с лоши мисли.

Коментар: Злите същества и духове се хранят и нарастват от вашите черни емоции. Затова те търсят начини и създават обстоятелства вие да изпитвате още по неприятни чувства. Така постепенно ставате зависими от тях.

А те се превръщат в част от вас и започват да имат все повече и повече претенции и изисквания. Колкото повече се взирате в собствените си нещастия, толкова повече ще стават те. Такъв е духовният закон на самочувствието и отношението към външния свят.

Лошото настроение и отчаянието канят на гости в нашия дом повече поводи да продължим да се чувстваме зле.

Но какво да правим, когато наистина се чувстваме отчаяни и потиснати?

Силата на мисълта превръща благодарността в благополучие!

Анастасия Христова: Вместо да се оплаквате и да предизвиквате злите сили, по-добре се научите да благодарите! Това може да преобрази изцяло живота ви и да го направи по-хубав!

Всеки път, когато кажете „Благодаря ти, Господи!“, това ще привлече в живота ви повече щастие, късмет и благоприятни обстоятелства!

Осъзнаването на доброто в живота ви ще ви донесе повече добро. А откриването на нещата, които ви правят щастливи, ще увеличат щастието ви и ще ви дадат нови поводи за щастие!

Коментар: Как става това ли? Много просто! Огледайте се и се опитайте да разберете:

 1. Кое е хубавото във вашия живот?
 2. В какво сте успели?
 3. Как сте се изградили да бъдете това, което сте?
 4. Кои са вашите достойнства?
 5. Кои са нещата в живота ви, които не бихте дали на друг?
 6. Кои са нещата, с които се гордеете?
 7. Кои сте вие? Кое ви прави уникални и да бъдете това, което сте?

После кажете: „Благодаря ти, Господи, за това, което имам!“. И започнете да изброявате „това, това и това…“ от списъка отговори на седемте въпроса, които зададохме към вас по-горе! Например:

 • Благодаря ти, Господи, че си ми изпратил мъж, който да ме търпи и да живее с мен толкова много години!
 • Благодаря ти, Господи, за хубавите деца, които имам!
 • Благодаря ти, Господи, за всекидневния хляб!
 • Благодаря ти, Господи, че снощи успях да се наспя така добре!

Това, разбира се, са само примери. Вие можете да благодарите и за по-дребни неща. Не е необходимо човек да има мъж, жена или деца, за да благодари.

ВНИМАНИЕ: Когато благодарим, добрините се увеличават!

Анастасия Христова: Ще постъпите добре, ако записвате в една тетрадка или в специален файл на компютъра си кои са нещата, за които можете да благодарите. Ако нямате такива, помислете пак и намерете! В началото те може да не са много, но ако всеки ден правите това упражнение, ще видите как постепенно те стават все повече и по-значителни!

Коментар: Доброто привлича добро. Благодарността привлича благополучие. Ако днес започнете с благодарности за дребни неща, утре те вече ще са за по-големи и повече приятни поводи. Самият ваш живот ще се подобри.

Анастасия понякога обича да обръща внимание, че този закон е заложен и в

Основната молитва на християнството „Отче наш“, която съдържа няколко основни послания:

1. Благодарност: „Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята„;

2. Молба за повече благополучие и сигурност: „насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия;

3. И смирение и признаване превъзходството на Бога: „защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки. Амин.

Коментар: Господнята молитва е една от най-добрите форми на автотренинг, защото тя ни дава:

 • Най-напред възможност да благодарим за „всекидневния хляб“, като така умножаваме благополучието си.
 • На второ място да си посочим какви са рисковете пред нас: да бъдем горделиви и недоволни, да не прощаваме на длъжниците си, да попадаме в изкушение или под влиянието на лукавия.
 • И на трето, но не на последно място да бъдем смирени, да помним, че сме смъртни и че „царството, силата и славата“ принадлежат на Бога, а не на нас. Това ще ни даде повече адекватност в очакванията и повече възможности да се зарадваме, когато добрите неща ни се случат, иначе просто може да не ги забележим.

Добротата е заложена у всеки човек.

Анастасия Христова: Наближава Коледа, приятели, времето, в което трябва да бъдем добри! Нужно е да се стараем да бъдем все по-добри, без да чакаме признание или награда, или пък благодарност.

Отплатата за доброто дело ще дойде тогава, когато най-малко я очакваме. Да бъдем добри не само към хората, но и към животните, растенията и земята. Заедно с човека, те са част от големия природен кръговрат. Енергийната верига добро и зло е във вечно движение, затова и малкото добрина, сторена навреме, тежи повече и от най-голямото зло!

Коментар: Голямото добро е съставено от много малки добрини. Нека всеки ден да правим по някоя добрина за другите и за себе си.

Да започнем с усмивка.

Енергийният баланс в дома ви.

Анастасия Христова: Понякога просто не ви се прибира у дома нали?

Там се чувствате неуютно, нещо ви пречи… Вероятно в дома ви се е натрупала повече негативна енергия, която трябва да се неутрализира. Най-простото средство е честото проветряване. Няколко вечери – най-добре 7, – палете църковни свещи. Те създават настроение, уют и пречистват атмосферата вкъщи.

Коментар: Добре е в дома ви да расте здравец, той пречиства въэдуха. Ако в дома ви има куче или котка, те са естествени регулатори на енергийния баланс. Вгледайте се в хора, които имат домашен любимец, и ще се убедите, че те са по-спокойни,по-весели и по-човечни.

Срещу лошо настроение.

Анастасия Христова: Мисълта е енергия, която всеки сам може да управлява, за да си помага. Трябва да е добър, искрен към себе си и да не желае зло на друг човек. Злото рано или късно се обръща по закона на кармата.

Сутрин след сън се зареждайте с енергия така: Мислете си: Здрав(а) съм, силен(а) съм, бодър(а) съм! Черпя сили и мощ от своята земя. Днес ще успея в… (посочвайте най-главния си проблем).
silata-na-misalta
Повтаряйте си го, докато взимате душ, преди важна среща или в труден момент. Когато трябва да изтърпите неприятен човек или друг „враг“, заредете се мислено с обич и състрадание. Излъчвайте добронамереност и почувствайте как ледовете се топят!

Коментар: Автотренингът чрез мисъл е сила. Възползвайте се от нея и я прилагайте често, но само за добро!

Не излъчвайте омраза! Насочете силата на мисълта си чрез автотрениг другаде!

Постепенно човек става супер раздразнителен, развива постоянна отпадналост, бързо се уморява, засилва се степента на неговата психическа нестабилност. Затова не допускайте ядът, мрънкането и недоволството да придобият власт над вашия разум! Чрез излъчените от вас негативни енергийни вълни ставате уязвими. Забравете лошото и неуспеха, усмихнете се, напълнете душата си с любов и тръгнете напред, без да се обръщате назад. Мислете добро, за да получите добро. Иначе не става!

Весели Празници!

Анастасия

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *