Анастасия: Съседи правят магия с яйце дори и по Великден!

Доста зловещо интервю с Анастасия по въпросите за черната магия с яйце, но и бяла магия от любов, за злоупотребите с великденско яйце и как можете да съсипете живота си, спазвайки традициите.

Още в текста: Не давайте великденско яйце на злата си съседка! Как човек прехвърля тайните си в яйцето, когато го подарява. Влиянието на нашето първо проявление на белия свят – яйцеклетката, върху целия ни по-нататъшен живот. Какво се случва, когато намерим наблизо счупено или източено яйце. Четете, коментирайте и споделяйте! Имаме нужда от вашата обратна връзка. И така, да започнем…

ВЪПРОС: Маг Асия, какво представлява една магия с яйце?

магия с яйце лесна

Магията с яйце е една от най-лесните, но и най-страшните!

Анастасия Христова: Здравейте, читатели на ЧУДЕСА.НЕТ И ЯСНОВИДСТВО.Ком. Днес ще поговорим за масово разпространената магия с яйца – уви, често срещано явление в наши дни. Магията с яйце е една от най-лесните и в същото време една от най-опасните магии. Самият човек произхожда от яйце (яйцеклетка). Но преди това нека да започнем от основния въпрос, който ми задавате: „Какво представлява самата магия с яйце?“ и после ще се върнем на темата за яйцеклетката, която е доста интересна и заслужава по-задълбочено разглеждане.

Първо, не трябва да забравяме – не бива да се дава яйце на съседи познати и т. н…

ВЪПРОС: В това число влиза ли и т.нар. великденско яйце? Кога се използва то?

магия с великденско яйце

Великденското яйце също може да служи за магия

Анастасия Христова: Да, би могло и великденско яйце да се използва със зла умисъл. Човекът, на когото давате великденско яйце, трябва да ви бъде абсолютно доверен, да сте сигурни, че той няма да ви навреди при никакви обстоятелства, каквото и да се случи. Докато носим яйце към този, който ни го е поискал или на когото традицията повелява да дадем яйце, енергията от тялото и специално от ръката ни влиза и се отпечатва в самото яйце. Така че връчвайки яйцето на близък човек, вие му предавате душата си и вече сте уязвими от него.

Такова едно яйце е достатъчно за всеки човек, който е вещ в окултизма, да разчете личната ви информация. От тук вече пътищата се разделят – или ще стане добре, или зле – среден път няма!

ВЪПРОС: Има ли специфика, когато е за любов?

Анастасия Христова: Ако човекът, на когото давате яйцето, ви обича и му имате пълно и основателно доверие, най-вероятно ще стане добре. Защото той по несъзнателен път ще ви върне положителното излъчване, което носи яйцето, ще ви върне любовта и доверието.

Хубаво е, когато се прави ритуал за любов със яйце (естествено се прави от специалист), да се има предвид, че яйцето трябва да бъде прясно и Луната да се качва, или както казва, „народът да се пълни“.

ВЪПРОС: Бихте ли дали пример за черна магия с кокоше яйце?

магия с кокоше яйце

Кокошето яйце е аналог на човешката яйцеклетка при магията.

Анастасия Христова: Ако такова яйце попадне в ръцете на злонамерен и неблагодарен човек със способности, тогава нищо добро не ви чака. Всички тайни, всички сили, с които сте заредили яйцето, ще бъдат използвани против вас. Ето един лесен и на пръв поглед безобиден начин да си сисипете живота, спазвайки традициите.

Да речем, живеете в блок и във входа ви е прието на всеки Великден да се подаряват яйца. И вие решавате да дадете такова едно яйце на най-злата бабичка от съседите ви. Тя винаги и постоянно ви е гледала лошо, мислила е и е говорила гадости за вас и всеки път, когато сте минавали покрай нея, не е пропускала да ви прокълне.

Ако дадете яйце на една такава баба, за която сте чували съседите си да казват, че била вещица, че отглежда 13 черни котки в апартамента си и отвътре винаги се е разнасяла неприятната миризма на отровни билки… Мислите ли, че ще ви се размине?

Това е другият край на махалото: черният ритуал с яйце. Както белият ритуал поражда любов и разбирателство, така черният поражда омраза, неразбирателство, злоба. Естествено, няма да ви разкрия точно какво се прави и какво се казва, за да не злоупотребите с него. Но злите хора по рождение много добре знаят какво се казва. Дори не е нужно да имат способности. Техните клетви застигат и лошите им очи разболяват.

ВЪПРОС: Защо се поставя яйце във вода? Какво е това магия с буркан?

магия с яйце във вода

Яйцето във вода отмива болестите, но може и да ви навреди.

Анастасия Христова: Често ме питат това. Самият принцип на магията е да се движи яйцето около аурата на човека, със съответното заклинание или върху дадена чакра. Така то обира негативната енергия около вас. После се чуква и се пуска в буркан с вода, защото водата отмива всичко. Тук говорим за бяла магия, която има за цел да измие лошото, да премахне болестите и нещастията.

ВЪПРОС: Как точно се прави една такава магия с яйце и вода?

Анастасия Христова: При нея се локализира коя е болната чакра и чрез яйцето изтегляме негативните енергии, обикаляйки пострадалите точки от тялото. Яйцето има свойството да изсмуква тези негативни влияния и после, когато се счупи във водата, тя ги отмива от него и ги обезврежда. С няколко такива ритуала и със съответните заклинания и ритуали човек може да се излекува от какво ли не. Яйцето може да ви умори, но може и да ви изправи на крака. Това задължително трябва да се помни.

ВЪПРОС: Как се прави магия със счупено яйце?

Анастасия Христова: Внимавайте, ако пред дома си пред офиса или между дрехи и т. н. намерите счупени яйца. Самото счупване на яйцето означава изтичане на жизнената енергия на човека. Може да донесе много проблеми, например:

 1. напускане на къщата,
 2. внезапно уволняване от работа,
 3. изтичане на материални средства,
 4. изчезване или кражба на ценни вещи или средства.

ВЪПРОС: По какво разбираме, че една такава магия със заровено яйце е направена добре?

Анастасия Христова: Представете си как животът си върви нормално и изведнъж всичко спира: не искате да ходите на работа, спи ви се, раздразнени сте и каквото и да правите, винаги се чувствате изморени и дори най-леката работа ви изморява.

ВЪПРОС: Какво означава това?

Анастасия Христова: Много често подадено или взето от вас яйце бива заровено, и то не къде да е, а там, където никой не иска да влиза, докато е жив! Затова ви се спи и не ви се работи, нямате настроение и животът изведнъж започва да губи смисъл. Виждате само негативните неща, без да забелязвате, че животът е същият, но вие се променяте.

И нека се върнем там, откъдето започнахме по-горе. Нали споменахме за това, че човек произлиза от яйцеклетка – животът е на един полюс, вие сте на друг! Това е доста опасна дилема! Защото си мислите, че сте силни и улегнали, че нещата зависят от вас, че владеете живота и съдбата си. А то какво се оказва? Че всичко е все още във властта на онази яйцеклетка, от която сте произлезли.

ВЪПРОС: Защо се получава така?

Анастасия Христова: Защото през целия си живот, независимо от успехите и професионалното си развитие, човек се подчинява на духовните закони, които са го породили. Целта на живота му е била заложена още в онова яйце и още тогава се е знаело какви ще бъдат склонностите и слабостите на дадения човек, към какво ще се стреми и от какви кармични уроци ще има нужда той. Затова и силата на яйцето е толкова голяма!

ВЪПРОС: Кажете нещо и за магията с кухо яйце!

Анастасия Христова магия с яйце

За повече подробности във връзка с магията с яйце се свържете с Анастасия Христова през формата за коментари по-долу или й се обадете по телефона!

Анастасия Христова: Да, има и още неща, които може да ви се случат при магиите с яйце, например загубвате всичко, което можете да загубите, дори и най-ценното и много скъпото, може дори да се случи най-лошото с някой в къщата, защото не сте обърнали внимание, че някъде около вас има източено кухо яйце!

Това означава, че животът полека-лека се изплъзва от вас. Както е празно яйцето, така почва да се опразва всичко около вас – приятели, роднини, средства, децата ви почват да ви забравят… В този момент ви съветвам тутакси да се обърнете към вещ специалист и той ще ви каже какво да направите!

Темата за яйцата е многостранна и ви обещавам, че ще продължим с други интерестни случаи – случки със самата мен, в някоя от следващите мои публикации.

Има още доста теми, които да разгледаме, като например „Как да разберем, ако са ни направили магия с яйце? Проверка и откриване„, „Има ли някакъв тест, който да приложим?„, „Разваляне, изчистване и премахване на магия с яйце“ и много други, но това интервю стана доста дълго и ще се наложи сега да приключим.

Но ако искате да попитате нещо конкретно, извън изброените преди малко теми, скъпи читатели, чувствайте се свободни да го направите по-долу във формата за коментари или като ми пишете на мейла.

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Анастасия: Съседи правят магия с яйце дори и по Великден!

 1. СКЪПА ГОСПОЖО ХРИСТОВА,
  Казвам се Емилия. родена съм на 21.11.1959 г. Разведена съм. Чувствам, че нещо става със семейството ми. Мъжът ми изобщо не е поглеждал децата си от 1992 г. Не ми е звъннал един път да попита за тях. Отгледах ги, пораснаха, но и на тях не им върви. Моля Ви помогнете ми. Вече не издържам. Мъжът ми ме съди за наем от семейното жилище, запорира ми заплатата. Не знам кой път да хвана. Усещам, че започнах да мисля повече да сложа край на живота си, отколкото да се боря. Уморих се. Моля Ви помогнете ми.

 2. Здравейте! Много яйца съм намирала и много мъка съм преживяла в родния си дом. Бихте ли ми помогнали? В момента дори се развеждам с 3годишно дете съм. Развода е тежък, а здравето и нервите ми накрая. Нямам достатъчноо пари дори да си гледам детенцето ако спечеля, но трябва, защото бащата е алкохолик. Как бихте ми помогнали?
  Благодаря за отделеното време и внимание! Бъдете здрава!

 3. здравейте на скро почина един много добър приятел. мъжът ми отиде у тях и ми казс че мирише на развалени яйца,но преобърнал всичко нямало яйце . та си мислим дали не му е направена магия за смърт ,защото лекарите не можеха да му открият диагноза постоянно боледуваше и то все от нищо

 4. Здравейте!
  Не Ви познавам, но проблем ме доведе на тази страница и реших да Ви пиша.
  На кратко, след 20 годишен брак се разведох. Имам две прекрасни деца и в интерес на истината именно синът ми ме убеди, че няма смисъл да продължавам по този път.
  Имах свекърва, която непрекъснато ми обясняваше, колко лоши са хората и как непрекъснато й правели магии. Но ти да видиш, тя никога не им оставала длъжна!
  Не вярвах на тези неща, докато с приятелка отидох на фледачка /бракът ми вече доста куцаше/. Тази жена направо ме хвърли в музиката, обърна ми вниманието към неща, които въобще не бях забелязала. Посъветва ме как да се предпазвам, но въпреки всичко бракът ми приключи.
  10 години след развода обърнах внимание на друг мъж. Събрахме се и си взехме една къщичка. Децата ми идват на гости, мисля си, че всечко е на ред……………до момента в който насадихме кокошка да, мъти……..
  В този момент дъщеря мими, която сега е на 25г. си спомни как е виждала баба си /свекърва ми/ в детството си, да заравя яйца из двора. И то не веднъж. На въпросът й, какво прави, тя й отговаряла, че заравя яйцата, за да мътят кокошките.
  Днес децата ми се карат страшно много, но и се обичат много.
  Синът ми тръдно се справя в живота, но въпреки всичко се бори.
  Дъщеря ми има здравословни проблеми……. и така.
  Въпросът ми е: Виждате лили някаква връзка в това, което Ви описах, и мога ли да направя нещо, за да помогна на децата си?
  Благодаря предварително!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *