Анастасия: Истинското ясновидство се дава само за добро!

С Анастасия Христова разговаряме върху темата „онлайн ясновидство по телефона и скайп“ и какво отличава истинския ясновидец от шарлатанина.

Здравейте читатели на Ясновидство.ком!

Честита Нова Година! Пожелавам ви всички ваши желания и надежди да се сбъднат през тази година, заедно с много здраве и щастие за всички вас.

Въпрос №1: Какво представлява ясновидството?

Ясновидството – често са ме питали какво е да бъдеш ясновидец?Повярвайте ми, да си ясновидец не е нито лесно, нито е нещо просто, нито може да се научи от книга. 

Анастасия Христова по въпросите за ясновидството

Анастасия Христова за ясновидството

Това е дарба, с която обикновено се раждаме, и както всяка дарба, тя е тежка. Тя дава възможност в моменти на спонтанно или предизвикано, умишлено откровение да виждаме ключови събития от миналото и бъдещето. Тези неща се дават с цел благотворна намеса в съдбата на човека и за добро. Това е и първото изискване за качественото ясновидство. Точността и верността също са важни, но ако не са за добро, те са второстепенни.

Въпрос №2: Кои го могат и кои не. По какво се познава добрият ясновидец?

Както казах, ясновидството се дава за добро и ако не се използва по предназначение, вече започва да буди съмнение дали то е истинско. Защото ясновидството идва от най-големите глъбини на душата и изисква много дисциплина, себераздаване и отдаване на част или почти на целия си живот в помощ на хората! Това е един от белезите на добрия ясновидец, че неговите намерения, както и резултатът от неговата работа, са добри.

Въпрос №3: Предлагате ли ясновидство по телефона?

Междувременно получихме интересно писмо на благодарност, което бързаме да споделим с вас. За целта имаме изричното позволение на Йоана, която ни го изпрати и се съгласи да ви го покажем. Само сме скрили някои отделни подробности, които биха могли да насочат нейни недоброжелатели, ако искат по някакъв начин да й навредят:

Благодаря ти, Анастасия!

ясновидство анастасия

Писмото в знак на благодарност за ясновидството на Анастасия. За пълен размер кликнете върху изображението!

Здравейте! Пиша Ви от едно малко градче за да изкажа своята благодарност, към Анастасия. Това е човек с главно Ч. Неведнъж съм изпадала в беда и тя ми е помагала. Имало е моменти, когато съм рухвала и финансово и тогава тя е работила, без да й плащам.

Последния път опитах да се самоубия, защото останах без нито една стотинка, и тя ми направи амулет за пари срещу 8 лв. Само и само да ми помогне. Благодаря на Бог, че имам такъв приятел. Благодаря на тази жена с голямо сърце! Нека е жива и здрава!

Благодарение на Анастасия – Маг Асия, съм жива и ще мога да отгледам дъщеря си!

Благодаря и на това, че навреме я намерих, нека всички разберат за тази необикновена и много добра жена!

Желая и всичкото щастие на света!

С уважение.

Поздрави, Йоана.

Често са ме молили да давам консултация по телефон, да „гледам“ по телефон или, както се изразяват, „да им хвърля едни карти по телефон“!?

Доста трудоемка работа и всички, които дават консултации по телефон, трябва да владеят една или няколко техники, за да може да се помогне на човека. Давала съм консултации, отговаряла съм.

Но това не е ясновидството, което аз практикувам. Гадаенето по телефона може да доведе до непредвидими резултати, защото не дава необходимата задълбоченост на ясновидското изследване.

Въпрос №4: Предлагате ли ясновидство онлайн или консултация по имейл? А по скайп?

Обичам да гледам хората очи в очи и, поради тази причина, когато човек е далеч или от чужбина, използвам скайп, който е anastasia.ugrinova. Това е моят скайп! За какво ли не ме питат хората, но най-честите въпроси, които ми задават, са любов, късмет, семейство, здраве, бизнес или за нещо, което са намерили – какво да правят с него.

Въпрос №5: Изобщо какво е мнението ви за масовото разваляне на магии по интернет?

Ще се опитам с няколко думи да отговоря и на този въпрос, защото и в интернет, и на пазара непрекъснато се публикува литература от различни школи за енергии за магии, правене, разваляне…

Доста голяма грешка от хора, които не са запознати с енергиите, е да се опитват да правят нещо, или да развалят нещо, без да са защитени нито те, нито хората, на които смятат, че могат да помогнат…

Една-две прочетени книги в стил „лавкаджийски окултизъм“ дават самочувствие на непросветените, което е лишено от всякакво покритие под формата на задълбочени знания.

То и ги тласка към извършването на действия, които самите те не разбират и може да бъде доста опасно.

Въпрос №6: Какво трябва да направим, ако намерим странни неща пред вратата си?

Най-важното е да не изпадате в паника и да не пипате нищо с голи ръце. Вземете стари ръкавици, хартия, или някакъв найлонов плик и с тях вдигнете странните предмети: конци, пера, сухи листа, празни кутийки от нещо, кълбо, някаква странна вещ, която не е ваша и т.н. Сложете ги в съд, който не ви трябва, залейте всичко това с вода.

Но по добре е да се посъветвате със специалист, защото някои от намерените неща се пускат по вода или се изгарят. Първото, което трябва да направите, поне малкото, за да се освободите от тъмната енергия, която вече е пропълзяла в дома ви, е да пуснете всичко в най-близката река.

С това няма да се освободите съвсем, но ще се усети облекчение, докато не се посъветвате с вещ човек !

В следващата моя публикация ще ви дам няколко съвсем елементарни съвета за защита на вас, вашето семейство и дома ви. Защото домът, това е крепостта на всеки човек!

Желая ви щастие и успехи!

АНАСТАСИЯ

Бележка на редактора:

Ще ви бъдем благодарни и задължени, ако и вие споделите с нас и с нашите читатели своите впечатления от работата на Анастасия. Можете да ни пишете във формата за коментари долу под всеки материал. Можете да задавате директно въпросите си към нея или да поставите темата на някой от следващите й материали. Също така, ако желаете, бихте могли да ни разкажете историята си. Тя ще се свърже с вас и ще се опита да ви помогне.

Enjoyed this post? Share it!

 

13 thoughts on “Анастасия: Истинското ясновидство се дава само за добро!

 1. Как да си върна приятелката просто си тръгна и после ми каза че не ме обича и не можем да живеем така.Добър съм уважавам я много нося я на ръце и и угаждам за всичко.Каза че съм я отблъснал наръняваики я с думи иначе всичко ми е наред и съм добър човек

 2. ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ ИСКА ДА СЕ РАЗДЕЛИМ. А АЗ СИЯ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ ДА СИ ПРЕКАРАМ ЖИВОТА С НЕЯ. КАКВО ДА НАПРАВЯ. ПОМОГНЕТЕ МИ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 3. Здравейте, казвам се Петя … Имах връзка с едно момче,бяхме заедно около месец …но изведнъж той се отдръпна и истина много от мен и даже вече не ми отговаря на съобщенията и някак си ме намрази,
  а аз го обичам и не мога без него …последната ми надежда сте вие моля ви кажете ми,какво да правя,защо така се получи …. Благодаря Ви.

 4. Здравейте!Бих искала да ви попитам за сина ми Иван-роден на 14 септември 1985 -има ли бъдеще бракът му със съпругата му Антония-родена на 16.11.1985
  Защо той е избухлив и склонен да се кара с нас.Ще се обърне ли отново към нас?Благодаря!

 5. : Здравей искам да попитам до преди две години ас и съпругът ми имахме много хубав и спокоен живот появи се жена в животани започнахме да се караме не си говорехме постяно геромти в домъ ни децата ни и те тръгнаха на една страна съпругът ми започна връска с нея след което тои ми призна беше нервен имаше главоболие неговите имена са венцислав петров тошков 25.12.1977 моите са теменужка костадинова михайлова 19.05.1982 от село михайлово по имеил ште ви бъда благодарна предваритено да получап някакъ съвет и проблясък н

 6. Добър ден!Може би въпросът ми не е за тук,но незнам къде да потърся отговор! Нуждая се от човек с дарба,който да дойде в домът ми или от разстояние да опише (ако е възможно) какво се е случило и как се е стигнало до смъртта на моята майка.Това не ми дава покой,имам право да знам! Благодаря предварително!

 7. здравеите искам да раскажа за една прекрасна вруска кочто продалжи 6 месеца с момицето се запознахме на морето иас много я харесах пурво станахме приятели после стахме заедно но много често се караме като се видиме незнам накакво се далжи ааа много я харесвам и искам дасме заедно кажете какво традва да направия задасе саберем пак заедно

 8. Здравей ще имам ли хармонична връзка с мъжа,който ми допада Малина 12.03.1971 и защо се отдръпва от мен

 9. Здравейте! Много обичам един мъж и знам, че и той ме обича. Аз искам да сме заедно, а той казва, че трябва да останем само приятели. Много се надявам да промени решението си и да живеем заедно? Ще стане ли това?

 10. Здравейте,
  Моля Ви за помощ, тъй като си намирам в трудна ситуация. Преди месец смених работата си, но на новото място нещата не стоят така както ми ги представиха. Опитах се да отида на друго място и си пуснах документите, след среща с конкретен човек от новото място, но не последва нищо. Всичко това доведе и до други проблеми и в момента се чувствам на кръстопът. Мола ви за съвет как да постъпя?

 11. Здравейте, има ли бъдеще за нас Петя 22.03.72г.и Милен 16.05.82г.много съм притеснена.Благодаря Ви

 12. Здравейте разделих се с човека с който живеех . И попаднах на ясновидка по обява но вместо нещата да се оправят те не вървят изобщо неискам нищо лошо да каза но явно нищо не направи и доста пари платих. Моля ви помогнете ми!!!! Цеца 31.12.66 Димитър 05.01.66

 13. Здравейте,искам да ви попитам ще си намеря ли изгубената котка и кога?

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *