Бяла магия за любов се прави със снимка и вода!

Предлагаме ви кратък разговор с Анастасия Христова, в който засягаме темите за магия за любов със снимка и с вода, разликата между бяла и черна магия, елементите на турска и руска магия и др.

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА: Нека да поговорим за толкова търсената, толкова чаканата, както я наричат хората, бяла магия за любов.

Знам, че на всеки от вас в безбройните ни разговори съм казвала, че няма нищо лошо човек да предпази семейството си, близките си с благата бяла енергия на любовта. Много от вас ще ме попитат, както и са ме питали, има ли такава блага магия, кога и как се практикува.

Какво може вие да направите, за да предпазите дома си от негативни мисли, от кражба на любов, от изстиване между съпрузи, бягство от дома на един от двамата, изоставяне на дом, семейство и отговорност към тези, които обичаме.

За огромно съжаление тези случаи много зачестиха и не е зле всеки един от вас да знае нещо мъничко, с което да се предпазва от всичко това! Ще ви отговоря на базата на собствените си проучвания на базата на ясновидството, с което работя:

Да за започнем с най-елементарното – снимка на любимия човек!

ВЪПРОС: Как се прави магия за любов със снимка? А с вода?

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА: Снимката е образ не на самия човек, а и на неговия дух! Затова на снимка всички изглеждаме по -различни!

Разбийте една лъжичка мед в чаша с хладка вода на новолуние и след това седем пъти потапяйте снимката на човека, когото обичате, в медената вода. По този начин в дома ви ще цари хармония и сладост както в меден кошер.

Анастасия Христова магия за любов с вода и снимка

С Анастасия Христова разговаряме за магията за любов

Водата има много функции, но също така има и памет. Водата помни и ще изпълни това, за което я помолите, по възможност свързано с любов и хармонични взаимоотношения.

Вземете чиста вода – за предпочитане от извор, сложете двете си ръце отстрани, и говорете за любов, за любимия човек, за любимата къща, любимите хора. Сложете чашата с водата вън под звездите вечерта, а сутринта я приберете. Със същата вода напръскайте цялата къща, като започнете отвън навътре. През цялото време си мислите за щастие, уют, любов и чистота.

Благодаря ви! Вие ми върнахте приятеля!

Валентина - магии за любов

Валентина

Пиша ви това писмо за да ви благодаря, защото вече може да се каже, че от вашата магия за любов имаше ефект!
Не знам дали си спомняте за мен, но имахме кратка кореспонденция по мейла и после се срещнахме с Вас в София през януари. Вие ми дадохте няколко напътствия и амулет зареден с магия за любов или по-точно за връщане на моя любим, който ме беше напуснал през есента.
В резултат аз изпълних указанията ви за ритуал с вода и снимка, както и произнесох тайните заклинания, които ми бяхте дала. Ефектът от тях изобщо не закъсня.
Благодарение на тях моят приятел се обади още на следващата седмица и сега сме отново заедно.
Бъдете все така добра и продължавайте да помагате на хората!
Изпращам и своя снимка, като давам съгласието си да я публикувате, за да може повече хора да знаят за вашите способности и да се възползват от тях.
Още веднъж ви благодаря и Ви желая много успехи!

Ваша: Валентина

ВЪПРОС: Какво можете да кажете за особеностите на една турска магия за любов?

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА: Турските магии за любов се различават от другите по това, че се пишат на листче хартия, което листче се сгъва и се носи зашито някъде в дрехите с името на любимия ви човек. Българската магическа традиция наследява ритуалите за магии от всякакви народи и армии, които са минали през нашите земи. В един иначе български ритуал или заклинание има елементи и от турската, и от руската и прочие магии.

ВЪПРОС: По какво различаваме бяла от черна магия за любов?

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА: Това е все едно да ме попитате по какво се различава ден от нощ.

Докато черната негативна енергия отнема от вас любовта ви, щастието ви, смеха и успеха в къщата, то бялата и позитивна блага енергия дава в изобилие любов, разбирателство, късмет, обич и всичко, свързано с любовта. Нарича се блага или бяла енергия – любов. А от другата магия трябва да се научим да се предпазваме.

ВЪПРОС: Кога се правят най-силните магии за любов.

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА: Зависи за какво става въпрос – за любов, за завръщане на изгубени чувства, за уважение, за щастие вкъщи, за раждане на дете или просто за влюбване. В тези случаи се наблюдават циклите на Луната.

писмото на Валентина за магията за любов

Това е писмото от Валентина Р., което получихме като благодарност към Анастасия. Пълния текст е по-долу на жълтия фон или също ще го видите, ако кликнете върху това намалено изображение.

Луната и планетата Венера ръководят любовните чувства, мисли и любовта в даден дом и към даден човек. Вътре в самия дом или между хората. Планетата Венера има и определен Архангел на любовта, който изпълнява желанията ви и мислите ви за любов да срещнете подходящия човек, да се влюбите в подходящия човек или да създадете прекрасно семейство пълно с топлина, разбирателство и любов.

Благата бяла магия за любов има безброй много измерения и ви обещавам, че ще продължим този разговор в следващите ни публикации!

Обичайте се и бъдете винаги обичани – това е колелото на Ханиел!

АНАСТАСИЯ.

Въпросите зададе: Асен Асенов

Enjoyed this post? Share it!

 

24 thoughts on “Бяла магия за любов се прави със снимка и вода!

 1. Моля ви, можете ли да ми помогнете? Мъжът ми се раздели с мен и прибра в дома ни друга жена, бившата си. Той не може да я понася, сам се чуди какво прави с нея, но тя неудържимо го привлича някак си. Изстина напълно към мен. Не го интересувам вече. Аз плача ден и нощ, не се храня, не спя, но и с нищо не мога да си помогна. Явно има направена магия от нейна страна. Какво може да се направи и колко ще струва?

  • Здравейте,обичаме с едно момче,но поиска да се разделим имаме различия и затова така реши,може ли някакъв талисман да ми направите за да си го върна

  • Imam vrazka s maj ot5 mes vsicko normalno i xybavo koeto edna jena iska ot edin maj nopredi 5 dena saprygata my zvanna i toi ot togava kaza ce ne iska jena do sebe si a vsachnost toi ne e s neq ot2 god cyvstvam go az i toi ce ne e jela e no nechto vatrechno go kara i se cydi kakvo stava s nego molq pomognete mi mnogo

 2. Съпругът ми си има любовница от 6 месеца. След като аз разбрах за нея преди 35 дни отидох да говоря с жената в негово приствие. Той трябваше да избере едната но не го направи. Аз избягах от стаята а той остана с нея. Дойде да ме прибере от при майка ми след 4 часа. Плака за мен и каза че ме обича , че няма да ме напусне за нищо на света. Имаме две прекрасни деца на 11 и на 13г. Женени сме 15 прекрасни години. Жената ( казва той ) го е съблазнила активно с агресивно сексуално поведение и думи за дълбока и силналюбов. Той иска да не мисли за нея полага усилия нещата между нас да се оправят . Аз съм простила и психическата и физическата изневяра. Но щом тя му изпрати смс или звънне той изпитва непреодолимо желание да я чуе. Щом тя каже чакам те той става извинява ми се и излиза. Уверява ме че много ме , че нощо нямаонощо да стане но не миже да я игнорира. Затова мисля, че тя го е омагьосала

 3. Здравейте,имах връзка с мъж ,която няколко пъти приключва ,не знам какво му става и изведнъж охладнява .Просто много го обичам,за мен той е всичко.Мисля,че този път нещата между нас приключиха окончателно,но искам да си го върна.Моля,помогнете ми!
  Благодаря!

 4. Здравейте,бих искала да се обърна към Вас за помощ. Имам връзка с мъж,но отношенията ни са много динамични,ту всичко е разкошно,ту сме на ръба на раздялата. И двамата се обичаме до краен предел,но тези моментни състояния развалят отношенията ни.В момента сме в състояние на раздяла,моля за помощ,не искам да го загубя.

 5. Здравейте,Анастасия преди десетина дни съпругът ми призна, че има друга жена и искаше да се разделим,но след един ден ми каза,че иска да си останем заедно заради мен и децата.Аз простих и се съгласих,но отношението му към мен все още не се е променило,държи се студено избягва ме.Не знам какво да правя,искам да съм с него,но незнам как да постъпя,моля ви за съвет.

 6. Здравейте! Обръщам се към Вас с последн надежда за помощ. Обръщах се вече към ходжйи и други хора, които извършваха ритуали, но не само, че не дойде желаният резултат, ами то стана точно обратното. Мъжът, когото обичам не иска да сме заедно, защото не се чувства готов за сериозна връзка, казва, че няма мотивация и, че не иска да страдам, заради това, че той няма да отговори на очакванията ми. Чувствата ги има, привързаността я има, прекрасните спомени ги има, но заради неприятния си опит от миналото, той не желае дори да направи усилие. Аз, обаче не желая да се отказвам и няма да се отказвам. Моля, помогнете със съвет, магия или, каквото е необходимо.
  Благодаря!

 7. ЗДРАВЕЙТЕ, ИМАМ ПРОБЛЕМ С ДЪЩЕРЯ МИ, ТЯ Е НА 17 ГОДИНИ, НО МНОГО ТЕЖКО ПОНЕСЕ ЕДНА РАЗДЯЛА С НЕЙНА МНОГО БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА, ЗАРАДИ ДРУГО МОМИЧЕ. КОНТАКТУВАХА САМО ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ, ЗАЩОТО ТЯ Е ОТ ЧУЖБИНА. РАЗБИРАХА СЕ МНОГО ДОБРЕ, НО ТОВА ЛЯТО- ПРЕДИ ОКОЛО 4 МЕСЕЦА ТЯ ИЗНЕНАДВАЩО Я „БЛОКИРА“ ВЪВ ВСИЧКИ КОМУНИКАЦИОННИ ВРЪЗКИ. МОЛЯ ВИ, АКО МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ, ВСИЧКО ЩЕ ИЗПЪЛНИМ, КАКВОТО КАЖЕТЕ. МОЛЯ ВИ НЕЩО ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ ТЯ ОТНОВО ПРИ НЕЯ!

 8. Здравейте с мажът ми бяхме 7 години заедно, имаме момиченце на 3годинки, а баща и ни остави. Знам от други хора че баща му му е повлиял много за това решение. Моля ви помогнете ми. Обичаме го с малката и страдаме за него. Искам да расте заедно и с двама ни. Липсва ми! Обичам го! Моля помогнете ми да го върна при нас!

 9. Здравейте, искам да изкажа мнение за тази ДАМА от София, която само взима парите на хората…. Записах си час в определения ден от нея, натоварих се като магаре и айде при нея, прави там разни неща и каза аааа той има направена магия и затова е така със теб, каза ми пак трябва да дойдеш но аз и казах че не мога и тя ами ще ми изпратиш тези неща по Еконт и ще оправим нещата- и познайте какво стана, 1вия сеанс беше 180лв, а когато и пратих нещата за 2рия струваше 80лв след което не си вдигна телефона повече. Ама ей шарлатанкоооо не те ли е срам така да лъжеш хората- не те ли е страх че всичко се връща… Пари се изкарват, но ти тези грехове няма как да ги изкупиш….

 10. Искам да си върна човека, който безкрайно обичам. Напусна ме заради любовница, а имаме 2 дечица. Тая жена му завъртя главата и все едно е съвсем друг човек, непознат. Говорих му, плаках и го молих, но нищо не помогна. Не си представям живота без него, а така добре си живеехме и се разбирахме. Много ви моля да ми помогнете – ако има направена магия за любов да я развалите, а ако няма да ми направите такава, за да се осъзнае и да се върне при мен.

 11. Здравейте. Искам да Ви разкажа накратко интересна случка от моя живот. Преди много години усетих тръпка, близост, нещо като влюбване към един мъж от моя роден град. По физиономия ми беше познат отдавна. Когато изтръпнах приятно, почувствах, че някой ден ще се запозная с него. И така стана. След няколко години се запознах с него по интернет по много интересен начин. Налучках му електронната поща! Като си разменихме снимки разбрах, че е Той! Започнахме редовно да си пишем и да се срещаме. Имаме много допирни точки, общи интереси, завършили сме едно училище, един университет… Дали е възможно той да ми е даден по съдба за половинка? Винаги съм го чувствала изключително близък като кръвен роднина. Бихте ли ми препоръчали някакъв лесен ритуал да се сближим още повече, да се стигне до брак.

 12. Здравейте. Искам накратко да Ви разкажа една интересна случка от моя живот. Преди много години усетих тръпка, близост, нещо като влюбване към един мъж от моя роден град. Бях го виждала и по-рано и ми беше много познат по физиономия. Почувствах, че някой ден ще се запозная с него. И така стана. След няколко години се запознах с него в интернет по много интересен начин. Налучках електронната му поща (защото бях научила името му случайно)! Разменихме си снимки и се оказа, че е Той! Започнахме да си пишем и да се срещаме. Имаме много общи допирни точки: еднакви интереси, завършили сме едно училище, един университет… Дали е възможно той да ми е даден по съдба, защото винаги съм го чувствала изключително близък като кръвен роднина? Бихте ли ми препоръчали някакъв лесен ритуал да се сближим още повече и да се стигне до брак? Очаквам отговор. Моля Ви побързайте. Благодаря предварително.

 13. Здравейте искам да ми помогнете да си върна любовта на моя приятел преди месец се скарахме а знам че се обичаме и искаме да сме заедно моля ви помогнете ми да си го върна той е моята подкрепа и стимол за живот моля ви много страдам от тази раздяла искам той да ме обича още повече да съм на първо място в живота муу моляя ви помогнете ми

 14. Здравейте запознах се с един страхотен мъж и пламна искра мн ми допадна но може би и има друга може ли да ми помог ете да бъдем заедно с този мъж! Благодаря предварително

 15. Здравйте преди медец се разделих с приятелката си много я обичам но тя охладня към мен готов съм на всичко да си я вурна

 16. Не се лъжете, поръчването на магия е обръщане към сатаната, който чрез свойте демони влияе на човека, на който е направена магията. Това е голям грях и ще ви донесе само нещастия. Покайте се и се молете на Бог, в името на Исус Христос да ви прости и да ви отреди това, което трябва, а не това, което искате вие.

 17. Здравейте , обръщам се към вас с молба за помощ. Аз и моят приятел се разделихме преди известно време , но той е голямата ми любов и искам да си го върна. Сякаш нещо насила ни разделя , а аз повече от всичко искам той да се върне при мен . Моля ви за помощ. Благодаря предварително.

 18. Здравейте,
  Ако може да ми помогнете.Бащата на детето ми,изведнъж охладня към мен.Изнесе си багажа.Разбрах,че си има любовница и е като обсебен.Ще я пребира да живее при него.А не дава и лев за собственото си дете.Нито се интересува.Как да направя така,да започне да се интересива отново от нас.

 19. Здравейте искам да бъда жената на живота си но тъкмо се опознахме и тя се обърна срещу мен от един път без никаква причина. Искам да си я върна и да си бъдем заедно с нея.

 20. Здравейте.С приятелката ми се разделихме .Много я обичам,страшно много.След 2 месеца тя се върна при бившия и приятел.Мислех ,че за тези 2 месеца ще ми стане безразлична,но не е така.Все още я обичам и то много.Разбравий да спомена ,че 3 години подред се разделяме и събираме.Моля ви дайте ми някакви насоки какво да направя

 21. Здравейте.Преди 2 месеца се разделих с приятелката ми.Много я обичам и съм готов
  Всичко да направя за нея.След като се разделихме тя се събра със стария си приятел.Искам да отбележа ,че от 3 години се познаваме и всяка година се събираме и изведнъж както вс е Ок се разделяме.Много я обичм и страшно много значи за мен.Моля ви дайте ми съвет какво да направя ,за да си я върна

 22. Здравейте! С мъжа, с който живях 1г 10 месеца се разделихме. Имам дете от предишна връзка с починал баща, което го обича като баща си. Много искам да до върна този мъж. Моля помогнете ми

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *