Петя Иванова: Анастасия Христова спаси връзката ми и ме избави от финансовия ад

Аз съм Петя Иванова от гр. Пловдив и искам да споделя моята драма в живота си, която завърши с хепи енд преди всичко благодарение на Анастасия Христова

Връзката между мен и моят любим Иво се разпадаше с всеки изминал ден, а за това допринасяше най-вече и финансовият въпрос. Станах гарант на сестра ми, която изтегли заем, за да си купи апартамент в София, тъй като й трябваше по-голяма сума, а за заплатата, на която реално я осигуряваха, това нямаше как да стане. Съгласих се да го направя за нея, защото ми е сестра, а и защото знаех, че взима добри пари, които шефът й даваше допълнително под масата. За зла участ обаче я уволниха ненадейно и всичко се срина. Тогава тя реши да замине за чужбина и от там да може да си обслужва кредита. Да, ама НЕ!

Това момиченце просто изчезна и прекъсна всякаква връзка с нас, в резултат на което от банката започнаха да ми дишат във врата и непрекъснато да ми звънят по телефона, за да се извърши плащане по кредита. Тъй като й бях гарант, бях притисната аз да й плащам сметката. Нищо не оставаше от заплатата ми и така започнаха скандалите с моят любим Иво, който все повече роптаеше срещу тази несправедливост, в която ни е насадила сестра ми. Мислех, че всичко е загубено, докато не се свързах с тази толкова добра и отзивчива жена Анастасия Христова.

Тя на драго сърце ми отдели от времето си, за да ме изслуша и да се запознае със случая ми, след което ми сподели какво трябва да предприема, за да обърна нещата в своя полза. Тя ми вдъхна надежда, повярва в мен и ме накара да действам, да не оставя случващото се в живота ми на произвола на съдбата. Така благодарение на компетентната й намеса Анастасия Христова спаси връзката ми и ме избави от финансовия ад, в който се намирах и бях затънала. Да е жива и здрава, за да може да помага на колкото се може повече хора. Аз се обърнах към нея и именно тя ме възвърна към нормалния живот.

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *