Как да се предпазим от негативни влияния

Днес ще поговорим как да се предпазим от негативни влияния в които влизат: завист, злоба, уроки, тъмни мисли от хората към нас, много хора ги наричат магии или им слагат някакви други имена но това си остава винаги зло.

Не се хвалете дори когато сте много щастливи пред приятели познати дори роднини защото в тези тежки времена всеки се пита как сте успял вие, а „той“ не е. Макар че вие сте ставали рано а той не е разработвали сте някакъв проект не сте спали по цели нощи за да предадете на време нещо което са искали от вас началниците ви.

Но всичко това остава на заден план, когато вие сияещи от радост се похвалите че най сетне сте получили подарък, увеличена заплата, дадена ви е сума пари за нещо което сте изработили и съвсем естествено е да ви се отблагодарят.

Веднага се поражда огромна черна вълна която помита така наречените ви приятели и познати какво толкова сте сте направили; за да получите вашата награда. Не се учудвайте ако след няколко дена началника ви, бригадира ви, техническия ръководител се отдръпнат от вас и започнат да различен тон със вас. Всеки ще се учуди какво се е случило, съвсем нормално завистта която е кръвна сестра на злобата си е казала думата и човек които до вчера ви се е доверявал във всичко изведнъж се отдръпне започва да говори грубо не ви се възлагат задачи и това което сте спечелили с труд не ви го дават. Наградата за този които ви завижда е това че не той ще бъде добре а че вие ще бъдете зле.

Ще ви напиша още няколко важни така наречените домашни ритуали за предпазване но внимавайте не винаги се получава това което искате защото обикновено се изработва от специалист.

1. Никога не давайте част от хляба си на човек които не познавате може и да го познавате може да ви е съсед но заедно с хляба от къщата излиза и късмета .

2. Не давайте на заем пари когато пада луната или повече няма да ги видите или ще ви ги връщат много бавно. Ако някои ви поиска пари на заем на пълнолуние не му давайте монета дайте му книжни пари защото монетата изобразява пълната луна и по този начин може да изгубите всичките си пари само за един месец. Внимавайте с хората които ви питат къде са децата ви , съпруга ви , съпругата ви защото точно в този момент може да се случи нещо лошо с тях ако човека ви завижда или ви мрази. Всеки от нас е намирал нещо пред вратата си или на пътеката пред къщата обикновено това са празни листа , празни кутии от лекарства празни черупки от яйца.

Това се прави когато някои се опитва да ви изгони от къщата или да я продаде за да може да се настани той в нея.

Ако намерите подобно нещо веднага потърсете помощ от специалист защото ако чакате добросърдечния ви роднина ще получи всичко това което желае. Внимавайте още ако намерите или ако видите вода пред вратата ,празна бутилка ,парче плат, воал или пък парче черен плат. Обикновено това се прави за смърт. Това са много малко от нещата които много от вас са намирали но не са обръщали внимание и в един момент са загубвали много. В следващия материал ще ви напиша няколко съвсем простички начини за предпазване от подобни ;приятели или роднини докато намерите специалист които да ви освободи от надвисналото зло.

С уважение АНАСТАСИЯ

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Как да се предпазим от негативни влияния

  1. Здравейте! Приемете моите поздрави и пожелания за здраве през Новата 2016 год. Бих ви помолила да обсъдим направената ми магия , най -вероятно от
    семейството на снаха ми. Аз и съпруга ми боледуваме, изведнъж съпругът ми падна на улицата и спря да диша, но успя да се съвземе. В болницата нищо не откриха. Аз правя пристъпи, внезапно сърцето ми започва да бие до 200 удара в минута , отново нищо не откриха. Този пристъп се повтори на 1/1/2016. Септември имах същия проблем, взеха ми в болницата за да ми направят лекарство във вената, но понеже нямам вени , докато чакам да ми намерят, с пулс 200. , сърцето ми може да не издържи.Моля Ви за съвет, относно евентуална магия. Семейството на снаха ми са католици и се занимават с такива неща, направиха и на сина ми магия преди години и той получи биполярно разстройство, едвам го оправихме. Снаха ми тотално го промени чрез магии и той сега е нейна сянка, няма и частица останало от него.Аз не мога да се боря с техните магии, те ползват услугите на много силни магове. А случилото се с мен ме плаши , аз съм реалист, не се самонавивам.Снаха ми е в прекрасно здраве, аз, синът ми и съпругът ми за съжаление рухваме здравословно и сме с много проблеми.Ще се радвам да ми отговорите. Благодаря ви предварително!

  2. Към читателите на тази страница!!!Четете внишателно
    В момента работя и живея в Израел запознах се с жена с която имахме Планове за бедещето
    Но АЗ разруших всичко с моето държание, поведениеи грубо отношение. С една дума бях като Демон или дявола се беше се вселил в мен!И когато огтчаянивр ми беше ПЪЛНО Аз се.сетих за.Анастасия познавамесе чрез. наши общи познати. Това е предисловиие: Благодарение на нейнита дарба като Маг и ПСИХОЛОГ Анастасия ме изправи. Отново на крака . Беседите и терапията която проведох с нея ме накараха отново да посярвам в Чудото наречено ЛЮБОВ . Жената или БОГИНЯТА както Я наричам отново започнахме да разговаряме и дачертаем нашето Бъдеще . БЛАГОДАРЯ ТИ И ПОКЛОН ДО ЗЕМЯТА АНАСТАСИЯ ВЕЧНО СЪМ ТИ БЛАГОДАРЕН ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ЗА МЕН!!!!

  3. Аз лично бих се радвала,ако успеете да помогнете на хората ,да не се отклоняват от правилния път,а да запазят правилния път,без да се обръщат назад,освен в спомените понякога.Знам,че и вие бихте била доволна да виждате хората щастливи,а не нещастни.Да не изпитват вина,а облекчение от себе си.Успех!

  4. Здравейте!Искам да попитам ще намеря ли себе си или по-точно моето аз,за да мога да мисля и действам,както аз искам,с семейството,а не някой да направлява мислите и живота ми

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *