Анастасия Христова отговаря на въпроса: Как да разберем кога човек е омагьосан?

Взехме интервю от известната ясновидка Анастасия Христова и тя ни отговори на няколко въпроса, които вълнуват най-много читателите на Чудеса.нeт и Ясновидство.кoм

::КОЯ Е ТЯ?::
Анастасия Христова се занимава с чудеса от малка, защото израства между чудеса. И двете й баби се казвали Анастасия, и двете имали дарба – уика, която й предали.

Ето и какво казва още тя:

Никога не навреждаха на нищо живо и ме научиха на същото. Едната ми баба имаше дарба да открива вода и благородни метали като злато, сребро и скъпоценни камъни, но никога не се е възползвала от второто. Тя казваше, че съкровищата принадлежат на земята. Ако са заровени казваше, че това са кървави пари. Не е хубаво нито да се взимат, нито да се търсят, защото човек ще заплати данък на земята, а всички знаем какво значи това. Самата тя ми казваше, че ако земята ми даде съкровище, аз ще се спъна в него и мога да го взема, защото Тя – Земята, като живо същество, не си дава лесно съкровищата, така както човек не си дава лесно парите.
Другата ми баба се занимаваше с лечение, баене, билки … От малка знам кои билки помагат, кои са отровни и кой – не. Кои могат да донесат щастие и кои нещастие. Тя казваше, че билките са косите на земята. Никога не ги изтръгваше от корените, а ги отрязваше с малка ножичка, която пазеше само за тази цел. Казваше, че щом отрежем билката на следващата година тя ще роди повече и ще има повече за другите хора, които също разбираха от билколечение. Уважаваше много земята  и ме научи на много ритуали, свързани със земята, както и да се отнасям към нея като към живо същество, без да е чувала някога за учение наречено уика, курсове, специализации и т.н…
Нейната майка е била същата, нейната майка също, така че тази линия се предава поколения наред само на жени от нашия род.
anastasiya-hristova-image1Когато завърших средното си образование, кандидатствах Психология и още няколко специалности, но за щастие ме приеха Психология – това, което желаех най-много да уча. Междувременно се омъжих и с три деца се дипломирах.
Доста от хората, с които работя – приятелите ми и търсещите ме за помощ, ме питат: Какво е моето хоби?
Може би ще прозвучи странно, но аз обичам да събирам малки предмети от различни държави, включително и от нашата държава. Мечтая един ден да имам голямо жилище, в което да мога да наредя всички тези малки и скъпи неща, тъй като в момента скромното ми жилище не го позволява!
Често ме питат: Дали имам време за любимо занимание?, на което аз отговарям с Да! Успявам да намеря време, обичам историческите филми и чета и много исторически книги. Интересувам се от минали цивилизации и търся отговора: Защо човека е създаден да разрушава? Обичам много Астрономията. Имам една мечта – да бъда съвсем близо да звездите … , не знам точно как ще го направя, но вярвам, че ще стане.
Получих няколко въпроса от хора, на които помагам и съм помогнала и тъй като въпросите са доста ще ги разделим в няколко интервюта, понеже няма да остане достатъчно място за другите ми колеги .

Съществуват ли вещици? Действително ли са прокълнати? Могат ли да ни облъчват и да ни омагьосат от разстояние?

– Да, вещиците наистина съществуват! Изкуството на магията е еднo и само едно, но то има много разделения и проявления. От едната страна стои бялата част на изкуството, а от другата страна, която практикуват така наречените вещици, стоят много повече подразделения на изкуството наречено магия, защото магия означава да контролираш съзнанието на хората. Поради тази причина съм давала съвети на хората, идващи при мен, да не си оставят снимки и лични вещи при хора, които не познават, а само са чели за тях в пресата, защото могат да попаднат на вещица, която практикува черна, сива, червена или някоя от другите разновидности магии, които са опасни дори само ако ни гледат снимката.
За проклятията над вещиците, които практикуват изкуството от тъмната страна – практикували са го в минали животи, практикуват го и сега. Човек не може да се научи на много неща само за един живот. За никого не е тайна, че има реинкранация т.е. прераждане и проклятието от минал живот се прехвърля и в този.
Дали ни облъчват – Да, облъчват ни … Човек получава симптомите като при лъчева болест /повдигане, повръщане, виене на свят, мисли за самоубийство, омраза към всичко живо. Погледнат ли цвете – цветето умира. Просто се рони пред очите  им/.

По какво може да се разбере дали даден човек е омагьосан? Това разбрахме, че ви питат най-често Ваши клиенти, които в процеса на работата стават и ваши приятели.

– Първата степен е нежеланието да се прибереш у дома. Човек се видоизменя и в лице, и в тяло. Или много напълнява, или се изсушава. Като се има предвид, че показателите на кръв, урина и всичко останало е в норма, човек или се надува /енергийно запушване/, или отслабва неимоверно бързо /източване на жизнената енергия чи/ – това означава, че магията е направена от енергиен вампир.
Втората степен е омразата към живеещите в къщата /майка, баща, братя, сестри, деца, съпруга …/ човек, който е омагьосан се дразни и от най-малкото действие на хората, които до преди няколко дни е обичал много. Самата магия не се проявява за един ден, тя е в по-дълъг процес. Обикновено около месец или два и постепенно човекът, когото сте познавали вече не е същият, защото срещу себе си имаме подменена личност. Външно е този, когото познаваме, но очите му са стъклени, дразни се от всичко и всички и обикновено напуска дома, в които вече се чувства като в затвор. Обикновено се извършва върху мъже и сами се досещате, че е с цел да се вземе дом, пари, имущество – свързано е с материалните ценности. Духовните ценности в този момент не съществуват. Един ценен съвет: Не чакайте нещата да стигнат толкова далече, а потърсете специалист, които да помогне за разрешение на проблема /разваляне на магията / преди да сте загубили всичко и трябва да започнете всичко отначало.

Как да се защитим от магия, проклятие и болести?
– Ще Ви кажа аз как се защитавам и всеки от вас може да си изготви индивидуална програма за защита, но зависи за какво.
Първо, всеки понеделник мия външната си врата с етерични масла или билки, в които задължително трябва да има розмарин, мента и лавандула. Съществуват и други билки и масла, но които има нужда от съвет може да ме потърси тук>. Това е обширна тема, за която трябва да споделя в отделна статия за нещата за предпазване от магии на семейството и дома ви. Те биват изготвяни индивидуално за всеки човек, според случая от който страда и според това, което ще видя, ще усетя и ще разбера, след като ме посети или се чуя по телефона с даден човек.
Проклятията са много опасни, защото могат да се обърнат в карма и в кармичен урок не само за вас, но и за поколенията след вас. Затова ще Ви кажа една дума, която ако усетите, че някой Ви кълне, под каквато и да било форма, си я казвайте на глас или шепнешком. Думата е АПОТРОПЕЙ. Това е много старо заклинание, произхождащо още от Древен Египет, пренесено от войниците на Александър Македонски из цяла Европа и използвана в цяла Европа от всички вещи в беля окултизъм хора. Думата е антизаклинание и означава – предпазвам се, изхвърлям, почиствам се, връщам обратно. Има и много други паганистични методи за предпазване от проклятия и болести, но те задължително се изработват индивидуално.

Какви видове магии съществуват?
– Магиите обикновено се делят на 4 вида – бяла, червена, сива и черна.
В 95 % от случаите, освен благата /бялата/ магия и другите магии могат да се слеят една в друга. Много са, като всяка от тях засяга определен аспект от живота ни. Червената, както обясних и по-рано, е предимно за кражба на съпруг, имущество, щастие, късмет, бизнес.
Сивата магия засяга животните, растенията, родилките, бременните жени и бременните животни.
Всяка от тях има свое проявление, което както казах е много дълго за описание. Ще имаме време да пишем и за тях поотделно.
Черната магия се прави задължително за смърт или така наречената поръчкова магия. И най-опасната от тези магии, за които ще отделя отделен материал е телефонната магия. За тази магия ще говорим в отделен материал. Всички използваме телефони, а никoй не си е задавал въпроса, че след един такъв разговор, вечерта може да получи инсулт.
Често ме питат дали има бяла магия, която да се практикува по телефона?  Бялата магия може да се говори по-телефона, като се каже на човек какви са най-бързите стъпки, които може да направи до намиране на специалист, който може да отстрани всичко /последиците от тъмните вмешателства наречени магии/.

Очаквайте новото ексклузивно интервю с Анастасия Христова, на което тя ще ни отговори на други въпроси – за самата земя, земетресенията, чумата на 21 век /магията/, какво представлява баенето и от какво ни освобождава и още много други въпроси, специално за вас в следващите интервюта.

Enjoyed this post? Share it!

 

24 thoughts on “Анастасия Христова отговаря на въпроса: Как да разберем кога човек е омагьосан?

 1. Здравейте, Анастасия имам нужда от помощ и малко подктепа живея с приятеля си с който се разбираме идеално и много се обичаме ,но живота ни се превръща в ад от намесата на неговия брат и злобната му жена искам само да се предпазя от нея и да разваля ако има направена магия от нея. Благодаря ви очаквам отговор.

 2. Zdraveite Anastasiq.Imam nujda ot pomoj mislq che imam napravena magiq.Naposledak dosta se promenix i ne znaq na kakvo se dalji tova.Molq da mi pomognite.

  • Чака те огромно и безконечно богатство! То ще ти се появи във високосната година след следния ритуал: Намери ме и ми дай1000 лева, а аз ще ти дам Великия Вълшебен и Всеобхватен Свещен пешкир. Трябва да го постелиш през пълнолуние на празна маса, да се качиш върху него и три пъти да си бръкнеш в ануса – за отпушване на енергийната клапа!

   • Ха-ха-ха,такъв въпросът,такъв отговора!Неразбираемо е да търсиш щастието само в материалните неща,има много повече.

 3. Здравейте имам голям проблем.Казаха ми,че нъжа ми има любовна магия.От 10г сме заедно.Гокяма любов,но за 1ден той се промени.Не е същия.Агресивен,обижда и сме пред развод.Какво да направя за да си го върна.Да разваля тази магия.От 2седмици не живее в вкъщи.

 4. Здравей Анастасия! Моля за помощ. Имаме със съпруга ми две прекрасни деца на 8 и 1годинка и сме заедно от 8 години. Но преди два месеца той корено се промени. Отслабна драстично, очите му са празни, казва че не ме обича вече и ме напуска. Всичко прочетено ме доведе до мисълта, че има външна намеса. Кажете ми спешно моля какво да направя преди да е станало много късно и необратимо. Ще ви бъда благодарна.

 5. Здравейте имам въпрос:
  Мъжа с който живея на семеини начала има любовница. Направих всичко по силите си да го спра или да се разделим и всеки по пътя си но той хем се натиска при мен и детето хем не спира да търси другата прави го когато ме няма и само чака да ми види гърба и я търси имам питане дали той има направена магия…

 6. Здравейте, Анастасия, имам нужда от помощ. С приятеля ми сме заедно от 7 години и всичко между нас беше идеално допреди няколко месеца. Той си промени държанието към мен, постоянно се кара с мен и ме упреква за всичко, избягва ме. Не знам какво да правя, как да разбера дали някой е направил магия?

 7. Здравейте Мария от една година животът ми стана ад.Свекърва ми в момента живее при мен постоянно се заяжда с нещо.От месеци не си говорим,дори мисля че се опитва да ми прави нещо лошо.На няколко пъти ми каза да се махам от къщата.Дори работа немога да си намеря всичко ми върви наопаки.Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите“

 8. Здравейте Анастасия ,

  От няколко месеца имам чувството ,че ни е направено нещо.
  Бизнесът ни главоломно лети надолу,а се спукваме от работа,доста лоши неща се случиха….
  Бихте ли погледнали дали имаме направена магия или е лош период?
  Ще съм ви благодарна за отговора .всичко добро ви желая

 9. Здравейте Анастасия,
  през изминалите 1-2 години животът ми е изпълнен с низ от неприятности,неслуки и лоши случки и прживявания. Много трудности при всяко начинание и постоянна, нелепа загуба на финанси.
  Моля за съвет.

 10. Здравейте Анастасия,
  не зная дали имам нужда конкретно от Вашата помощ, но напоследък ми се случват неща, които не мога да си обясня въпреки че съм трезвомислещ човек. От януари тази година започнах да се разболявам замайване, гадене, болки в корема приеха ме дори в болница и от там след 5 дневни изследвания казаха че съм физически здрава и проблема ми е на психогенна основа Ако има възможност да се свържете с мен и можете да ми помогнете моля направето го.

 11. Здравейте Анастасия,

  имам нужда от съвет и помощ. Живея сама с дъщеря си – 12г, след като загубих майка, баща и леля. Това беше моето семейство и сега съм съвсем сама.
  Бащата на дъщеря ми не живее с нас – той така си е решил, а със сестра си./много злобна и зла/
  От един месец останах без работа и нещата не вървят.Редят се и финансови проблеми.
  Моля, кажете ми ако имам направена магия и как да се спася.
  Благодаря

 12. Здравейте ! незнам точно каква муска или амулет ми трябва за любовта на определен мъж

 13. Здравейте Анастасия,
  имам нужда от съвет и помощ.Живея сама с двамата ми сина .В последните 3 години ми се случват много лоши неща.Първоначално не обръщах внимание разваляха се непрекъснато уреди у нас .Влизах в болница много често,мъжа с който живеех започна да ме тормози психически мен и децата,затова го махнах от къщата си.Бедите обаче продължиха ,сега големия ми син се държи ужасно и ми създава много проблеми.Губя здравето си покрай многото проблеми.
  Моля Ви помогнете ми.

 14. Здравейте,разбрах че майката на моя приятел ему е направила магия да ме забрави и да не си спомня за мен.Процесът вече е теален и аз съм безсилна.Има ли начин да му помогна от тук и това нещо да се премахне от него😥

 15. Здравейте имам чувството че мие направена магия кое момиче си харесам винаги нищо не става сега си харесах едно момиче и снеговалеж не ми върви дали ще бъде с мен

 16. Защо живея чужд живот,а не моя ?Може ли да си върна моя житейски път?

 17. До колкото знам всяко отваряне на третото око и влияе на аурата и може да повлияе на съдбата.Така ли е?Това се води пак вид магия и се отразява на линиите на ръцете.

 18. Понякога нашите водачи ни връщат по пътища,по които сме минали,за да видим кой какво ни е направил и да разберем кое е добро и кое зло.

 19. Надявам се,че ще помогнете на хората без да ги отклонявате от правилния път и ще върнете щастието им,като им показвате пътя напред.Успех!Няма значение дали мечтите ни ще се сбъднат.Важното е,да не се отклоняваме от пътя и да бъдем удовлетворени от себе си.Моята мечта беше да имам последователен житейски път,но всъщност имам една накълвана съдба,благодарение на ясновидци.Понякога това са наши грешни решения.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *