Амулети и талисмани

Ето какво казва Анастасия по темата „Амулети и талисмани“:

Всеки един от нас се е питал как да подбере полускъпоценния камък които хармонизира с него и как да усили влиянието му за добро.

Първото условие за избора, което е необходимо но не е достатъчно, е това, че камъкът трябва да ни харесва. Чувството за симпатия е първият контакт, който възниква между нас и кристала. Освен това при избора на камък човек трябва да реши каква ще бъде неговата роля: амулет или талисман.

Анастасия със своите магически камъни

Амулетът ни пази от негативни и нежелателни влияния. Подава инстинктивни импулси за опасност; задържа вътрешните ни подбуди, които ни вредят, предпазва ни от заболявания и загуба на имущество, укрепва семейството и възвръща изгубените сили при енергийни вмешателства.

Талисманът укрепва определени качества на характера; помага за нашето развитие и създава микроклимат, благоприятен за разрешаването на даден проблем.

Изборът на амулет не е труден. Традиционните амулети съвпадат със зодиакалните знаци. Единствено при тях е важно да бъдат малко по-големи и да се носят на малкия пръст на дясната ръка или на показалеца също на дясната ръка, защото показалецът е пръстът на царете, тоест „аз казвам“ а на малкия пръст е за хора занимаващи се с бизнес.

Анастасия сред цветята

Изборът на талисман е по сложен. За раздразнителните хора е противопоказен червения цвят, например като рубина, защото може да събуди заложената в човека жестокост. Може да превърне лошия човек в зъл демон. Рубинът се препоръчва на стеснителните хора, тъй като ги изважда от холеричния темперамент и носи енергия по всички клетки на организма. Така се събужда волята им за победа, и се връща успехът им в живота.

Черният опал не трябва да се подарява, защото събужда враждебни чувства към дарителя и най-близкото му обкръжение. Най-подходящ избор за талисман са камъните изумруд, хрисопрас, червен карнеол, планински кристал и светло опушен кварц, тъй като това са антидемонични камъни, които стимулират всичко хубаво в човека.

Забравих да спомена розовия кварц също така „венерина коса“, защото това са камъните, които възвръщат любовтта и чувствата между вече разделени двойки.

Щастливите набори на камъни върху нас трябва да са 1,3,5,7… Силата на камъка расте с неговите размери и с неговата чистота. Крадените камъни влияят много зле върху човека, защото отделят биоритми, подобни на клетвите.

Най-добри и пазещи ни са подарените ни от близък, любим човек камъни или камъните, които се подаряват по наследство.

Анастасия:
Освобождава от негативни влияния
Ясновидство – карти таро
Освобождава блокиран бизнес
Разрешаване на семейни проблеми
предизвикани от външно влияние
Изработва кристални амулети и амулети и талисмани за любов, бизнес, пари, късмет                   Прави и нумерологични хороскопи

Позвънете на Анастасия:тел. 0884-51-80-57 от понеделник до петък от 13:00-18:00 ч.
Безплатни консултации и отговори само на сериозни въпроси от понеделник до петък от 19:00-20:00 ч.                                                                                                                                                    Това е имейлът на Анастасия: magasia@abv.bg                                                                                                      – на него НЕ задавайте въпроси, използвайте го ЕДИНСТВЕНО ЗА ЗАЯВКА НА ЛИЧЕН ПРИЕМ!!!

Анастасия  отговаря на телефона  и се  среща лично с желаещите да им помогне!

Може да я намерите и на профила й във Facebook: Anastasiq Hristova

Skype: anastasia.ugrinova